Wednesday, March 4, 2009

Earth Day 2009 - Turn Off Your Lights

Selamat pagi (errr, kalo ada yg baca blog ni petang, selamat petang lah, kalo baca malam, selamat malam lah yer :D). So, this month, we will celebrate earth day 2009. There were many activities which be organized to show our support for earth day. One of them is 'Switch off your light' campaign. Kempen nih disokong oleh kebanyakan negari di dunia ini. So, to all responsible-love nature malaysian, on:
Date: 28th March 2009
Time: 8.30 pm - 9.30pm
Anda semua diminta untuk menutup semua lampu2 dan cahaya2 yang ada. Erm, kalo tutup kipas panas lah plak. Ehehhehee. Erm, kempen ini akan membantu mengurangkan penggunaan sumber2 asli di dunia. Just imagine, for an hour, all Malaysian reduced their electricity usage. Banyak penjimatannya. Owh, 8tv pun akan stop kan siarannya for one hour tu jugak. Kalo semua dapat bekerjasama, best jugak.

credit to: www.jbs-blog.com

Kalo nak dihitung, seorang dapat jimat sikit je kan. Just multiple it to the number of malaysian yang ada. Akan dapat banyak kan. Sikit2 lama2 jadi bukit. At least, we've got the opportunity to save our world for better life. Kan kan kan.

Jangan lupa yer... Love and peace uols....

mood: ~dapat jimatkan sket bil.... muehehhehhee~

Tuesday, March 3, 2009

Hilangkan Tension???!!!

Meh tendang NH... Meh tendang reramai...
Klik url ni -----> Tendang NH

mood: ~iyarghhhhh........~