Monday, February 16, 2009

Al-Fatihah...

Allahyarham Tarudin Ismail, 67 telah pergi menyahut panggilan Ilahi jam 11.50 pagi semalam di ICU Hospital Ampang Puteri. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya dan ditempatkan digolongan mereka yang beriman. Amin... Kepada Dato' Siti dan keluarga, semoga tabah menghadapinya dan tenang seadanya.

credit to: www.kosmo.com.my
Al-Fatihah....

Thursday, February 12, 2009

Yuna - Dan Sebenarnya...

Have u ever listen to this song. Kalau di HotFM, baru je keluar lagu ni. Besh... Sempoi. Cam Norah Jones + Colbie Calliat pun ada gak.



Erm, tapi siapa eh penyanyi ni. Erm, puas searching kat google, jumpa lah myspace address dia. Myspace-Yuna.

This sweet girl (bertudung yer...) cam dah dikenali di kalangan bukan mainstream lah. If you googled her, u will find that banyak live-show yang dia da buat. Best. Best. Best. Akhirnya, dapat gak download (youtube convert to mp3 :D) lagu Yang Sebenarnya ni. So, enjoy ye dengar lagu nih.

mood: ~oh... bulannnn....~

Monday, February 2, 2009

Posto... All the way from Dublin...

Thanx Siti Zulaikha. Penat ku paksa. Sampai gak yer. Nanti ku balas yer. Kasi kat ko gambar KLCC. Malaysia sangat.. :D

mood:~mesti posmen tu ingat aku dr oversea gak kan..~

Weekend itu...

Erm, lain plak yang jadi last weekend...
  • Temankan Wawa make up kawannya. Ha, jadi pun. Lin namanya. Tunang. Huiiyyoooo... Baru tunang, tapi 3 khemah yang didirikan. Seekor lembu telah ditumbangkan. Meriah... Cuba bayangkan kalo kawen???
  • Tgk wayang lagi. Again... Minggu ni dah dua movie tgk. Ari rabu (biasalah, hari menonton wayang) tgk All's Well End's Well (eh, kalo tak silap lah...). Sabtu, Bride War's. Best gila cerita nih. Touching. Girl friendddddd...
  • G gunting rambut. Ezwan do his hair trimming. Phewiiitttt... Kat kotaraya. Mak aih, manyaknyer foreigner... Kenal call 360 or 999 nih...
  • Astro Fest 2009. Best. Dapat masuk ASTRO (thanx to Wawa). Macam-macam ada. Iqah nearly lose his hpone. Luckily, ada gak insan yg masih jujur. Dapat balik. Alhamdulillah...
mood:~penat... tapi happy..~