Tuesday, June 29, 2010

Central Market yang best!!!!

Yeayy... Nak citer pasal jalan2 lagi... Hiks... Silalah pura2 suka yer... :) So, bila tiba hari raya... Semua orang bergembiraaaa... Eh, silap plak... Bila tiba hujung minggu, aktiviti secara tiba2 menjadi sangat bz... Hu3... Terasa lama tak pergi ke Pasar Seni aka Central Market aka CM... Haaa, kalo zaman2 muda remaja di kala alam persekolahan, ini tempat wajib bertemu jika nak ronggeng2 di KL...

Bila dicongak2, da lebey 10 taun x singgah di sini... Eh, silap... Pernah gak singgah 2 taun lepas, tapi singgah2 gitu je... So, weekend aritu, oman ngan ai g jalan2 di sana... Itupun, oman nak tempah lukisan katanya, utk ex-boss... OOoo, sungguh mahal yer... Nak suh lukis pic plant biodiesel will cost u +- 10k... Uit, mahainye... Tak sangke yer... Kalo tau, kecik2 da asah bakat jadi pelukis... Kalo sebulan dapat lukis 4, dah 40,000... Kayoooo.... :)

CM sangat cantik skang... Masa dulu2, maseh teringat akan ketidakselesaan keadaan di CM... Mungkin akibat susun atur yang tidak begitu kemas... Skang sangat marbeles... Cantik wooo... Dan yang paling dikagumi adalah tandas di sana yer... Huhhh, mantop... Leh wat vid clip... :p

~beraksi seperti pelajar rombongan sekolah di CM~

Selepas pulang dr CM, terus vrooommm ke umah Linggam... Eh, silap itu nama timangan... Nama sebenar ialah Z... Hiks... Tak tau nape org panggil Linggam... Kerana warna dasar wajahnya kah??? Sila nilaikan sendiri yer... :p

~hai... sayalah Linggam, HITAM kan baju saya...~

Uhhhh, sangat jeles melihat umah beliau... Nanges... Terasa ingin mengebook sebuah kondo seperti itu... Umah dia sangat santekkkk... Dan yang paling best, hiasan yang cantik2 itu adalah hasil usaha sendiri... Lebih sentimental value katanya... Erm... Kalo lah ai yang buat sendiri, semua hiasan di lantai sahaja... Sebab x pandai nak ketuk2 nih.. :))

~lihat, portion makanan kami seperti makan berlima kann???~

Oooo... Sebelum itu, semasa ai sedang sibuk2 mandi, tetiba kelihatan inchek Man dan inchek Z sedang tekun melihat sesuatu di lappy inchek Z... Ermm, tgk citer pe tuh??? Sampai di terbalikkan laptop tuh??? Haaa, uols rasa diorang tgk vid pe??? Sape yang penah tgk vid yang dirakam secara tidak proper... Kan selalu amik secara horizontal, ni vid ni diambil secara vertikel... Cuba teka... Vid clip Peterpan??? Erm... Da dekat...

~eh, kenapa ada org berTARi nih... CUT....~

OOo... Ada org akan sambut bday sambut nih... Happy Becoming Bday Oman... Oleh itu, ai telah mengepot pic u yg paling mengguda... :))

~mengguda kan aiiii... larikkkkkkkk....~

mood:~yea... adikku balik dr Kuantan... Girangs...~

Friday, June 25, 2010

Spiderman Kangkang????

Semenjak ada watermark nih, rajin plak nak godek2 pic... Hiks... Batak kan...??? Eh, apsal kalo suka dan eksaited buat benda baru, kte dipanggil batak eh??? Adakah kaum Batak suka buat benda2 baru??? Cayalah uols... Tapi, kenapa x dipanggil lain eh??? Lain kali nak tukar lah... "Waaaa, sukanya aku buat benda nih, benda baru tu"... "Ek eleh... Ko ni Negrito la...." <--- cam x besh jer.. :p

Petang2 hening, sambil selak2 jurnal yg kena review, terselak plak pic2 lama... Pic masa g Ganu antar Fai... Huhhh, banyak pic yang x di explore... Terjumpa lah beberapa keping nih... Owh, kalo g Ganu mesti makan kepok lekor... Kalo da sampai ganu, harus pergi ke tempat yang betul2 umpphhh utk makan kepok... So, weols meredah sehingga ke Seberang Takir utk mencari kepok yang kevavoommm... Hasilnya, kitorang jumpa tempat kepok lekor segar dr ladang... Huhhh, sampai ke ceruk kampung weols redah... :)

"Makcik, peace sket..."
"Kenot uolss, Auntie kena siapkan sos nih..."

Yeaaa... Sangat sedap ye kepok lekor di sini... Ikan dia melebihi sukatan tepung... Selalu kalo makan kepok lekor kat sini, ala2 rasa tepung je ye... Ikan ilekkk... Kalo nak tau makcik tu tgh buat sos cicah kepok... Haaa... Senang je... X yah dimasak pun... Campur gula, cili, ngan cuka... Godek2, terus siap... Terus suh makcik bungkuskan utk kitorang... Slrrrppp... Leleh siot... :)

~ seafood ~ fresh ~ ahaaaaiiii... ~

Haaaa, sempat singgah di Mengabang Telipot... Nak makan seafood segar... Mak aih... Can u imejin, makan sotong besar2 camtu... Sangat terasa kesegaran isi sotong tuh... Bukan itu sahaja, ikan pun ada... Mak aih, terasa manis isi ikan itu... Harga pun bleh tahan... Rasa cam nak pindah ganu jer... :p Nak makan ari2...

Ohooo... Jalan2 di KT sangat best, sebab dekat dengan laut... Lepas melawat abah cik Fai, terus jalan2 di pesisiran pantai... Hospital KT sebelah pantai yer... Sangat nyaman... Oleh kerana hobi kami suka melompat... Terimalah... Dari sini kebintang-bintang... Hiyaaahhhh.... :)

Lompat bintang beramai2 sambil disaksikan warga ganu... :)

Owhh, masa jalan2 tu, terjumpa Spiderman gebu...



mood:~cik Fai... rindu sama kamu...~

Thursday, June 24, 2010

Watermark cun by eybizzonline...

uit...
tpaksa wat entri satu lagi...
sebab nak riak2 sket...
selepas tgk blog cik dini...
ai nak gojes gak...
skang, pic2 yang diletakkan diblog ai akan lebey gojesss...
kenapa???


ada watermark baru...
hiks...
nak jugak...????
g jer...
murah dan pantas...
berbaloi2...

mood:~ok... sila tdo skang...~

The Back-up Plan & Eclipse & Durian SS2

Nampaknya setiap minggu tgk wayang free... Sekalung tq utk Wawa yer... Tanpamu, tiadalah tiket wayang free... :) Idop Wawa... Hihikss... Oooo, sekalung maap buat inchek Whoopz yer... Tak sempat nak ajak... Sebab dapat tiket last minute... Hiks... Takpe2, pas ni ai reserved u nye tiket awal2...

Smalam tgk The Back-up Plan... J-Lo sangat cun dan wewitt dalam citer tuh... Sweet romantic comedy film... Mengisahkan puan J-Lo yang sangat teruja utk seminized-pregnancy... Dah elok2 mengandung, termuncul plak seorang pakwe yang super-hot-body dan sangat2 best... Puan J-Lo terus terkonpius seketika, camna nak teruskan hubungan dengan pakwe yang sangat hot itu... Standard ahhh, mana de pakwe2 hot yang muda remaja nak couple ngan Puan J-Lo yang dah termengandung itu kan...

Adakah mereka meneruskan perhubungan itu??? Mengapakah Puan J-Lo sangat mudah mencapai kepuasan??? Adakah mereka akan membeli stroller bersama2??? Apakah kaitan keju dengan J-Lo serta pakwe nye yang hot itu??? Saksikan lah di pawagam yer... Owhh, baideweii Wawa ngan I dapat couple seat... Uit... X besh la... Sebab takde tempat letak tangan kat tengah2... :p

Kelihatan seperti inchek Wawa ragu2 tentang tiket ini... Adakah inchek Wawa sudah ada teman ngedate beliau, tapi terpaksa mengajak inchek Jely??? Adakah???

Owhh... Anda peminat Twilight??? Inchek Edward??? Abg Jacob??? Cik Bella??? Haaa... Ari tu masa New Moon, kitorang sempat join tgk unofficial screening... So, utk Eclipse ini kitorang join plak Charity Screening for Eclipse on 7th July 2010... Kira kalo kat Malaysia, kitorang tgk Eclipse awal beberapa jam dr yang lain la... Hihikss... Nak join??? Sila ke laman sesawang TWILIGHTERS MALAYSIA... Yok ramai2... Leh jumpa kat sana... Tak gitu...
Ini goodies nye... Ada t shirt Eclipse... Ermmm... Gigi pelesu ponti ada x???

Owhhh... Masa otw ke UM, ternampak lah satu iklan durian kat SS2 nih... Enjoy Until You Get Full... Maksudnye Bergembira Sehingga Anda Kenyang... Wohoooo... Makan durian secara bufet... Lazaaaatttt... Berapa harganya...??? Sangat berbaloi... Hanyalah RM 9.00 seperut... Huhhh... Berbaloi2... Wink wink... Kawan2 mari...

Haaa, sempat snap ni... Full-zoom... Sebab jauh dr keta.. Hihiks... :)

Ada website tuh... Sangat maju weh...
Sila call Ah Wai 012-234 5619...

mood:~wohooo... baru je abiskan seguni durian kat umah...~

Wednesday, June 23, 2010

Cool Jumper Contest - Lompat.... Hiyarghhhh...

Yeaaa... Jalan2 kat blog SuperTobot... Jumpa kontest...


Kontest lompat2 tuh... Owh, ai memang suka lompat2 nih... Mari join...

Okeh, satu dua tiga...

Iyargjjjjjhhhhhhhhhhhh....



Eh, apsal ai sorang2 je yg lompat????? Takmo lah... Cik Nina Aman, saya x nak antar pic nih... Sebab ai sorang je yang lompat... Hiks... Jadi saya nak antar pic ai ngan kawan2 ai...

One... Two... Three...

Jump... Jumppp... U jump, ai jump... :))

Mempersembahkan: Ibu-ngandung-lompat2, Ayah-kangkang-di-udara, Abugettt-ala2-Street-Fighter dan Haippp-jangan-bergerak-nanti-ai-tembak...

Sekian... Eh, jap i nak tag 4 org... Sila join kontest ini...





yang lain2 nak join bleh gak... di alu2kan... :)


mood:~mintak2 kali ni menang... kalo x... beli hadiah sendiri la... miahahahaa~

Saya + Geologi = Hebat.... :)

Tak pernah lah terpikir dalam akal dan fikiran nak sambung belajar dalam geologi... Dulu pun masa kat UKM, tau pasal geologi sebab dewan DAM tu kat sebelah fakulti geologi... Hiks... Lagipun ada wink wink sama itu org geologi dulu... Serius x de ide pasal geologi nih... Cuma kalo sebut pasal geologi, mesti teringat batu batan segala... Owh, tetiba teringat pernah tgk batu batan di fakulti geog kat UKM... :)

Tapi sekarang, ai budak geog yer... Hidup ai penuh dengan sedimentologi serta lithologi dan pelbagai lagi... Serius... Masa mula masuk dunia geog nih, pening2 seketika... Iye lah, sangat blur dengan term nye... Masuk kelas pun terangguk2 cam paham, padahal nak eja perkataan tu x paham... Pinjam buku pasal geog, tapi baca cam baca novel... Hehhehe... X paham...

Ingat lagi first time g geog conference kat KLCC... PGCE 2010... Huwaaa, dah lah g sorang2, takde kawan nak tanya, sangat lost... Ai lah org last kuar dewan dan org pertama masuk dewan balik pas rehat... Hehehhe, x tau nak borak2 apa dengan mereka yg datang conf tuh... Sangat tercampak jauh...

Tapi, alhamdulillah, sib baik jumpa kawan. Wat research gak... Fatin n Harith... Huhh, lega... Ada gak kawan yang leh tanya2... Taklah terasa ungka sangat... <--- wah, da sampai tahap ungka nih... :p But still, banyak lagi menda nak blaja... Nak2 wat by research kan, kelas x de... Pandai2 la... Masuk kelas mana2 yang ada... Menempek lah menumpang kelas2 undergrad... :)

Owh, pasal kelas ni... Pernah tak dulu, masa belajar2, dalam kelas kite, tetiba ada senior join... Pernah kan... Ai ngan kwn2 ai ckp "Eh, apsal abg ni join kelas kita??? Mesti repeat paper nih...." Skang kena kat batang idong sendiri... Huahahhaha... Join kelas undergrad, mestilah budak2 kelas tu igt ai ni senior yang repeat paper... Hiks... What goes around comes around... Rite Fasha??? <--- tetiba masuk nama fasha plak.. :)


Its getting better now... Research pun da nampak2 dia nye progress... Walaupun agak sendu... The biggest problem that i am facing now is about my supervisor... Owhhh, sangat susah nak paham dia... Tapi, kalo dia x leh n ak paham kita, kita lah kena paham dia.. Kan.. Baiklah inchek Kugler... Saya akan memahami kamu... Wink wink wink... :)

~ Harith n Fatin at NGC 2010 ~

Me at NGC 2010... Yeaaa sekarang sudah leh girang2 g geog conf... Saya da faham... :)

Herm... Kalo da masuk geog, mestilah slalu kena g field work kan??? Kan kan kan...??? Uhhh, masa undergrad dulu x slalu sgt g field work... Kalo ada pun, stakat g melawat plant... :) Ai tgh imejin skang, macamana kalo ai g field work.. Mesti la kena pakai topi besar2 kan... Ala... Topi org bawak g kebun tu kan... Macamana yer ghupanye????


...

...

...

...



mood:~okeh... pic saya memang gedik...~

Monday, June 21, 2010

Celine Dion - A Song For You

Sape suka tengok talkshow Oprah??? Angkat tangan... Hihikks... Ske kan tgk O... Sangat inspiring... Ala2 kalo di ujung episod mesti bergenang2 air mata... Tadi baru tgk O dengan Celine... Owh... Sangat touching tgk mereka berbicara tentang RC Dapat tgk betapa Celine sgt sayangkan anak dia... Uhhh, nak2 masa O wat kezutan, tunjukkan vid clip anak dia via Skype... Masa tu, Celine da lima ari tak jumpa anak dia... Sangat excited ye Puan Celine... Nangis2 tgk clip anak dia... Touching...


Celine ada buat show masa episod ari tu... So, beliau nyanyi lagi yg jarang dimainkan di radio, but had very deep meaning tu her... A Song For You... Huhhh, terus donlod... Sayu... Huwaaa....




Celine Dion - A Song For You

I couldn't live
I couldnt live without your love
for one kiss
well I'd give everything up
there's no words I can describe
what I feel deep inside
so I let this song say it all

Then I hope you'll understand
once you've listened till the end

Heard the music in my head
so before I could forget

I start singing
yeah I was singing
this song
for you

Just made up the words
la la la ohhh ohhh yeah
my heart with a melody

so I am singing
this song
for you

mood:~sayu sayu sayu....~
pic: tq gugel...

Saturday, June 19, 2010

Taman Riang Ria di Giant.... :

Rasa2 nye la kan... Blog ni da macam jadi blog jalan2... Hiks... Post asik pasal jalan2 di mana2... Nampak sangat tak tau nak ngomel apa kan... So, g jalan2, amik pic sana sini, tempek kat blog, da jadi post... Lantakla... Yang penting hepi... :)

So, bila nak sampai weekend je, mula lah dapat call dr rakan bersekutu... "Haloo, uols, weekend g mana2 ke???"... Tak pun, "Weekend ni apa plan uols???"... Hiks... Camtu je lah tiap2 minggu... Cuba la kalo sesekali "Uols, weekend ni jom kita g National Library, da lama x baca pasal geografi Malaysia..."... Kan bagus... Hiks...

So, semenjak fai berpindah ke ganu, dah x de port nak lepak kat KL... Kalo x, tetiap minggu g umah dia kat Ampang... So, oleh kerana da x de port di KL... Sejak akhir2 nih, aktiviti semua betumpu di Klang plak... Lepak umah Man plak... Port baru wooo.... :p Semalam x tau nak g mana, kitorang bersuka ria di taman tema... Ahaaa... G funfair... Owh sungguh terkenang zaman kanak2 dulu...

Dulu kan sangat selalu ada funfair... Di mana2... Ingat lagi dulu masa kecik2... Kalo ada funfair, pasti girang... X saba2 nak g funfair... Naik menda pusing2... Masuk umah antu... Main baling2 pastu dapat teddy bear kecik... Main campak2 bola masuk dalam bakul pastu x dapat apa2... Huuhu... Sangat oldies la kenangan itu...

Dulu masa kecik2 x takut sangat nak naik permainan kat funfair tuh... Girang je lebey... So, smalam kitorang nak la cuba naik benda pusing2 laju sambil jerit2... Mak aih, bila umur mengjangkau ke hampi 30an nih... Nebes nye melebey2... Menggeletar satu badan... Yang menambah nebes nye, bila benda tu da pusing2 sampai atas dan sangat laju, tetiba terdengar bunyi besi cam nak tercabut... Huhhh, sangat ngeri yer... Dan dan terflashback cerita Final Destination... Nanges...


Kalo da ke funfair mesti kena beli token kan... Uihhh, sangat mengimbau kenangan la kat funfair nih... Terbayang masa kecik2, nak beli token x leh banyak2 sebab duit pun x de sgt... Hiks... Uhhh, jom ramai2 serbu funfair nih... Kat Giant Pendamaran Klang... Esok last weh... Jom serbuuuuuu.... :p

Owh... Iqah baru balik dr umrah... Sejuk je mata memandang tgk pic2 dia kat sana... Sangat barakah... :) Tak saba nak pakai jubah dr Mekah... Rasa2 nya, kalo g kuliah pakai jubah tu, okies x?????

mood:~psss, ada iras Umie Aida masa nikah ari tu tak????<--- larikkkkk~

Wednesday, June 16, 2010

Toy Story 3... Besh wooo...

Da tgk Toy Story 3??? Mesti belum kan... Sebabnye, 17hb Jun baru start tayang kat wayang... Tapi, Walaupun belum lagi 17hb... Ai da tgk... Huhuuhu... <--- psss... riak tak ayat2 nih.... :p Thanx again to Wawa... Dapat tgk special screening, sponsored by HitsFm... Yehuuu...

Herm... Best tak cerita Toy Story 3 nih??? Nak tau citer nye camna??? Huhuhuu, x mo cite la.. Nanti tak surprise... Tapi, percayalah, TS3 sangat2 best... Hu3... Sangat gelak-gelak-tanpa-tengok-kiri-kanan anda... :) Lebih2 lagi si Buzz Lightyear itu... Alaa, yang ala2 mainan angkasa lepas tu... Sangat amigo dia... Hu3... So, jangan segan jangan malu, tengok lah TS3 ni yer...

Sila abaikan jari-gebu itu yer... :)

Pasti ramai yang selalu tgk wayang kat MidVal kan??? Huhh, nak2 org seperti saya yang suka tgk wayang last minute... Tergesa2 cari parking, terus terkedek2 kuar keta, terus menuju ke kaunter tiket... Pas gelak2 nangis2 tgk muvie, terus ke parking keta balik... Tadaaaa... Lupa park keta kat ne... Hu3... Dah lah besau giler parking tuh... Nak cari camna... Kot la keta ai ferari-merah-bumbung-terbuka takpe la... Leh nampak dr jauh... Ni ala2 kelisa purple comel... Camno nak cari...

Dan utk mengelakkan perkara itu berlaku... Silalah...


Berpeluh ketiak cari keta wooo.... :)

mood:~sempoi aaa opismate wawa... jom ke bali...

Thursday, June 10, 2010

entri stress... :)

*ini entri emo yer... :)

Uihhh.. Betul lah org kata, kalo sakit badan, sakit yang secara zahiriah, senang je nak ubat... Memang nampak sakitnya, jelas terlihat lukanya, berbekas lama parutnya... Namun, kalau kena dgn ubat yang betul, hilang sakitnya, berkuranglah parutnya... Kan kan kan... Tapi kalau sakit dalam... Aiyaaa.... Stresssssssssss...


~stress sehingga pengsan~

Uhhh, sangat menguji jiwa dan raga kalau ada sesi bertemu SV... Huks... Beliau sangat gembira kalau melihat ai kelihatan sugul... Lagi sugul lagi best... Kiranya, sesi itu takkan selesai kalau ai x sugul dan sedih... Bonus kalo berjaya menampakkan ketidakbijakkan saya... Huhuhuhu...


~kalo sedih pas kena marah, terus peluk2 lutut kat opis beliau~

Takpe... Kena kuatkan semangat nih... Kena rajin2 study... Supaya beliau gumbira... Walaupun otot2 senyum beliau memang sukar utk digerakkan... Mungkin ada masalah dengan saluran saraf ke otot senyum itu... Hiks...


~shhh... ai tgh study nih...~

mood:~saya pandai, saya bijak, saya geliga....~
pic: tq puan gugelina...

Monday, June 7, 2010

Jalan2 di KL pun beshhh... :)

Aluuu... Cuti2 sekolah ni mesti ramai yang balik kampung kan... Balik jumpa atuk nenek... Jenguk2 mereka yang jauh di mata... Uihhh, tetiba teringat masa kecik2 dulu... Tapi, bila da besar ni lain sket la... Tak seeksaited masa muda remaja dulu... Tapi, kalo duk kat KL still leh g jalan2 pe... Banyak tempat leh g... Tak caya... Meh ikut ai g jalan2... :p
~Rojak SS15 Subang Jaya~

Sebelom g jalan2, mestilah kena makan dulu... Kang lapo, tak nak gerak2 plak... So, yok makan rojak marbeles kat SS15... Haaa, amek... Panjang barisan nye haaa... Menetes peluh nak menunggu rojak siap... Abe yang buat rojak tu pun, romantik je potong2 rojak tuh... Erm, kalo g sini, bila nak cakap order ngan nak tau harga kena bisik2... Tak tau nape... Agak romantik ye... Cuba bayangkan, masa nak tau harga rojak tu, kena dekat2 kan telinga kita kat mamak ittew... Huuuhhh... Sunggoh manja... Namun, rojak n cendol nye lazaaaatttt... :p Maseh terngiang2 abe mamak membisikkan "semuanya 8 ringgit..." dengan sore husky2 manja di telinga ai... miahahahhaa.... :)
~Muzium Negara~

Watttt??? G muzium??? Pe, ingat budak tadika ke??? Uittt, eksaited tau masuk muzium negara nih... Cuba ingat2 balik... Bila last g muzium??? Mesti masa sekolah2 dulu... G muzium pastu amik gambar guna kamera berkodak Agfa 36 - 100... Kalo guna kodak yang 200 tu kira kaya lah... Pastu, lepas amik gambar kena srett srett kan kamera tu baru leh amik gamba lain... :p

Kat muzium ada Coffin Exhibition... Uit, seram gak la.. Tgk camna org zaman2 dolu tanam mayat... Tapi, mostly mayat ditanam dengan tembikar-periuk-belanga bagai... Nape yer?? Owh, ada yang di tanam dengan cawan, tujuannya supaya mayat tu leh minum kalo dia terjaga kerna kehausan... Uih... Cuba bayangkan, kita lalu depan kubur, tetiba tgk segeng mayat sedang minom2... Tak moo imejin la... Ngeri... :p

Ada banyak gak pameran kat muzium negara nih... Ada Coffin Exhibition tuh, main exhibition pun ada gak... Pasal Malaysia... Ada tengkorak Perak Man... Siap ada soklan cepumas dr kawan ai... Kenapa nama dia Perak Man...??? Nape eh???? Ada gak pameran org2 asli... Owh, ada satu patung ukiran yang sangat tragis... Patung ibu sedang menyusukan anaknya... Sape yang penah lihat akan mengerti betapa tragis nya patung itu... Hiks...

~KL Bird Park - Taman Tasik Perdana~

Tettt... Tak masuk pun KL bird park tuh... Mahal... Hiks... Cuma lalau tepi sambil snap pic kat banner... Miahahhaa... Owh, sangat ramai berhenti di tepi jalan memberi makan kepada monyet2 cute di tepi pagar... Monyet sangat tamak ye... Sangat rakus bila dapat makanan... Dasar monyet.... <--- eh, apsal emo ngan monyet nih????

Owh, sangat ku tak sangka yang kwsn Taman Tasik Perdana sangat besar... Macam2 ada wooo... Sempat lah kitorang naik tren 50 sen pusing satu taman tuh... Taman Orkid, Taman Rama2, Taman Rusa dan macam2 lagi... Kena at trip ke sini lagi nih.... Owh, melihat org berjogging, sangat mengujakan... Hiks... :p

~Flaming Steamboat Buffet~

Dimulakan dengan makanan, diakhir dengan makanan juga... Huhh, bagaimanalah ingin memastikan badan sentiasa slim... Sukar... :p Huhh, sape2 yang suka makan steamboat, silalah pergi ke sini ye... Dengan hanya RM 21.90... Anda boleh bersteamboat sepuas hati... Udang nye besar2, Ketam nya keras2... Uhhh, macam2 la... Sampai skang terasa kenyangnye... :p

Kat mana tempat nih??? Adeib tau... Hahaha, mesti Adeib ngamok2 kalo dia tau aku da pergi, tapi x ajak dia... :p Flaming ni bersebelahan dengan Sunway Pyramid... Tapi bukan dalam SP... Betul2 bersebelahan dengan SP... Yok g ramai2... Tapi kalo sesapa nak g, sila buat reservation ye... Selalu nya penoh... :)

owh...
di kesempatan ini...
ai ingin mengucapkan selamat pengantin baru...

~Nuraslinda & Syarom~

~Herda & Zulirwan~

mood:~sonok bergila-gilaan di wedding Linda... gilo laaaa... :p~

Friday, June 4, 2010

oppppp.... stoppppp....

Kawan2... Sila perati kan pic ni betul2... Apa yang cuba ai sampaikan??? Rasa2 nya apa isi penting yang ingin ditekankan di sini...??? Haa... cepat... Cuba terai jawab... Agak2 nya, pada situasi mana ai leh amik pic nih???

Haaa... Dapat??? Ye betul... Anda leh amik pic ni kalo....

...andaCUBApecutKETAnakLEPASKANtrafficLIGHTtapiTAKsempat...
...miahahhaa....
...menchikkkk....

mood:~hehehee....~