Thursday, June 10, 2010

entri stress... :)

*ini entri emo yer... :)

Uihhh.. Betul lah org kata, kalo sakit badan, sakit yang secara zahiriah, senang je nak ubat... Memang nampak sakitnya, jelas terlihat lukanya, berbekas lama parutnya... Namun, kalau kena dgn ubat yang betul, hilang sakitnya, berkuranglah parutnya... Kan kan kan... Tapi kalau sakit dalam... Aiyaaa.... Stresssssssssss...


~stress sehingga pengsan~

Uhhh, sangat menguji jiwa dan raga kalau ada sesi bertemu SV... Huks... Beliau sangat gembira kalau melihat ai kelihatan sugul... Lagi sugul lagi best... Kiranya, sesi itu takkan selesai kalau ai x sugul dan sedih... Bonus kalo berjaya menampakkan ketidakbijakkan saya... Huhuhuhu...


~kalo sedih pas kena marah, terus peluk2 lutut kat opis beliau~

Takpe... Kena kuatkan semangat nih... Kena rajin2 study... Supaya beliau gumbira... Walaupun otot2 senyum beliau memang sukar utk digerakkan... Mungkin ada masalah dengan saluran saraf ke otot senyum itu... Hiks...


~shhh... ai tgh study nih...~

mood:~saya pandai, saya bijak, saya geliga....~
pic: tq puan gugelina...

8 comments:

ardinihumaira said...

pssst.. mood tu kan.. bagus untuk hilangkan strees.. fikir positifuntuk diri kita. yeay!bijak geliga pandai! itula kita. yahuu ;) hehe


hepi2 tau^___^

tujuhhariseminggu said...

@dini: stress pun hepi2 kn... :)

Whoopz said...

Take a deep breath n think p0sitive.. H0pefully everything will be juz fine.. :)

my name is... said...

chayok2 ally~
ko boleh nye setel kan master itu..dugaan tuh..
cpt hbskan then kita keje sesame k..
=p

Pinky Angel said...

kenapakah? meh ai hiburkan ati yu. u pilih je nak lagu apa. hehehee

tujuhhariseminggu said...

@Whoopz: yups... think positive act positive n be positive... :)

tujuhhariseminggu said...

@adeib: yups...
tunggu gue.. sila jangan amik jwtn ketua jabatan tu yer.. :)

tujuhhariseminggu said...

@yuun: nak asereje satu... :P