Tuesday, June 29, 2010

Central Market yang best!!!!

Yeayy... Nak citer pasal jalan2 lagi... Hiks... Silalah pura2 suka yer... :) So, bila tiba hari raya... Semua orang bergembiraaaa... Eh, silap plak... Bila tiba hujung minggu, aktiviti secara tiba2 menjadi sangat bz... Hu3... Terasa lama tak pergi ke Pasar Seni aka Central Market aka CM... Haaa, kalo zaman2 muda remaja di kala alam persekolahan, ini tempat wajib bertemu jika nak ronggeng2 di KL...

Bila dicongak2, da lebey 10 taun x singgah di sini... Eh, silap... Pernah gak singgah 2 taun lepas, tapi singgah2 gitu je... So, weekend aritu, oman ngan ai g jalan2 di sana... Itupun, oman nak tempah lukisan katanya, utk ex-boss... OOoo, sungguh mahal yer... Nak suh lukis pic plant biodiesel will cost u +- 10k... Uit, mahainye... Tak sangke yer... Kalo tau, kecik2 da asah bakat jadi pelukis... Kalo sebulan dapat lukis 4, dah 40,000... Kayoooo.... :)

CM sangat cantik skang... Masa dulu2, maseh teringat akan ketidakselesaan keadaan di CM... Mungkin akibat susun atur yang tidak begitu kemas... Skang sangat marbeles... Cantik wooo... Dan yang paling dikagumi adalah tandas di sana yer... Huhhh, mantop... Leh wat vid clip... :p

~beraksi seperti pelajar rombongan sekolah di CM~

Selepas pulang dr CM, terus vrooommm ke umah Linggam... Eh, silap itu nama timangan... Nama sebenar ialah Z... Hiks... Tak tau nape org panggil Linggam... Kerana warna dasar wajahnya kah??? Sila nilaikan sendiri yer... :p

~hai... sayalah Linggam, HITAM kan baju saya...~

Uhhhh, sangat jeles melihat umah beliau... Nanges... Terasa ingin mengebook sebuah kondo seperti itu... Umah dia sangat santekkkk... Dan yang paling best, hiasan yang cantik2 itu adalah hasil usaha sendiri... Lebih sentimental value katanya... Erm... Kalo lah ai yang buat sendiri, semua hiasan di lantai sahaja... Sebab x pandai nak ketuk2 nih.. :))

~lihat, portion makanan kami seperti makan berlima kann???~

Oooo... Sebelum itu, semasa ai sedang sibuk2 mandi, tetiba kelihatan inchek Man dan inchek Z sedang tekun melihat sesuatu di lappy inchek Z... Ermm, tgk citer pe tuh??? Sampai di terbalikkan laptop tuh??? Haaa, uols rasa diorang tgk vid pe??? Sape yang penah tgk vid yang dirakam secara tidak proper... Kan selalu amik secara horizontal, ni vid ni diambil secara vertikel... Cuba teka... Vid clip Peterpan??? Erm... Da dekat...

~eh, kenapa ada org berTARi nih... CUT....~

OOo... Ada org akan sambut bday sambut nih... Happy Becoming Bday Oman... Oleh itu, ai telah mengepot pic u yg paling mengguda... :))

~mengguda kan aiiii... larikkkkkkkk....~

mood:~yea... adikku balik dr Kuantan... Girangs...~

8 comments:

ardinihumaira said...

wow! ada classs la tengok lappy cemtu. hehehe... bestnya u ols leh kua2.. teringin dni nak kua2 cemtu tapi apakan daya sobbb sobbbb

Whoopz said...

Hahaha.. Semangat bebenor diaorg tgk lappy tu.. Mmg rawks.. Hahah

Boy said...

lama x giiii

tujuhhariseminggu said...

@dini: lor... ajaklah cik lolly g jalan2... :p

tujuhhariseminggu said...

@whoopz: yea.. itulah teknik tgk lappy paling rawksss... :)

tujuhhariseminggu said...

@inchekTOBOT: best wooo... tp parking mahal... wuuhuhu.. :p

fanadz said...

hahahaha.gelak bosa i tengok bebudak yg sedang melihat lappy itew..kem salam yer.hehe.

FaShiHa said...

apakah agaknya yg dilihat itu encik jelly??samapi terbalik2 lappy itew..
owh..jd jugaklah kowang makan2 di umah encik linggam ye..