Friday, July 2, 2010

Roh Berbisik... Huwarghhh....

Baru je abis tgk cerita roh berbisik... Uhh, citer pe tuh??? Ghost Whisperer by Jennifer Love Hewit... Tiap kali abes je episod cite nih, pasti akan tersenyum2... Yelah, bila melihat akhirnya cik Melinda Gordon nih berjaya selesaikan masalah ngan roh2 yang tak tenang nih... Tapi betul ke ada menda2 camni, i mean in-reality???


~Inilah pic beliau yang paling innesen... Yang lain suma seksi2~

Herm... Agaknya pasal tu ada banyak hantu kan... Mesti kes2 ada benda yg x settle lagi... Tu yang ala2 tergantung di antara 2 alam <--- eh, cam bunyi muvie DrRozmiey-rambut-ala2-Justin-Bieber jer.... :) Ooo, sib baik x de gift cam cik Melinda tuh, kang x pasal2 ai kena terjah oleh puan2 ponti, and inchek2 penunggu... :p Uit, cobalah imejin camno nanti... Ai kena berhadapan dengan puan ponti...


~kan ai da kata, lebey kurang je Dr R ngan si bibir nih...~

~~~

Scene:
Ala2 dalam cerita Ghost Whisperer... Inchek Jely ternampak satu roh Puan Ponti...


Jely: Ye puan, kenapa puan tidak redha dan pergi je meninggalkan bumi...

Puan Ponti: Bukan pe nak... Akak da patbelas taun duk terhuyong hayang, terbang sana sini... Sib baik ko leh nampak akak... So akak nak mintak tolong nih...

Jely: Ye puan ponti, apa yang saya bleh tolong...

Puan Ponti: Sila lah beritau kat anak akak, yang akak lupa nak sidai spender akak dalam baldi tuh, suh dia sidaikan yer...

Jely: Baiklah akak... Pas ni, leh la akak tenang bersemadi <--- sambil tunjuk2 ke arah kubor...

Puan Ponti: Baiklah nakk..

Jely: Akak Ponti, kok ye berentilah cekik saya nih...

Puan Ponti: okokokkk... :p

~~~

mood:~okeh, entri yang sangat mengarut...~
pic:~gugelll...~

9 comments:

Whoopz said...

Puan ponti rawks.. Hahaha.. Papepun jennifer lg rawks..
Love her s0 damn much...
Hahah

ardinihumaira said...

puan ponti tu kelakar la.. hehe.. pandai ye ally wat cerita.. meh nak cekik2 gak ;p

Pinky Angel said...

ada 1 episod GW tu
dia kata vampire tak wujud..

ai ban terus cerita tu

dia membunuh edward cullen ku ok?

tujuhhariseminggu said...

@whoopz: yupss... dia sgt santek... :)

tujuhhariseminggu said...

@dini: entri mengong di kala malam.. miahahaa... :p

tujuhhariseminggu said...

@yuun: really???? ni i nak ban gak nih... :p

Ni Sa said...

tolong lah..! hahaha. apa pula Ddr Rozmey dgn Jstin Bbr tu?? apakah? hahahahah.

tujuhhariseminggu said...

@Ni Sa: eh, mereka x kelihatan seiras ke???? hiks.... :p

baby baby ooo baby....

Siti Noor Afiq Idris said...

haha. lawak citer pendek tu XD