Saturday, July 3, 2010

Filzah Senyum... :)

saya ni memang sukar nak senyum2...
maklomlah, mahal seh senyuman saya...
tapi, ari ni saya senyum...
mahal x senyuman saya..

http://www.emocutez.com

sayalah adik inchek jely ~ filzah

mood:~fenomena ini jarang berlaku...~

15 comments:

Boy said...

baru bersalin eh..
tahniah

cik panadol said...

comel...!
awk ngn boy ni pakat ke ade baby comel2 nih hahaha....

ardinihumaira said...

sweetnya... baby kalau senyum memang nampak manis sangat.. ololooo nak cubit je wase ;)

DuniakuAbstrak said...

comel banget...nape aku tak comel mcm nih? haish..

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

cutenya... suka lah... eeeee comel dah tumbuh gigi ke

Whoopz said...

C0mel baby.. 1 je gambar? Nex tym upload byk2..

tujuhhariseminggu said...

@boy: sama2... :p <--- perghh, penat siot bersalin... :p

tujuhhariseminggu said...

@cik panadol: yes... kitorang cadang nak bukak baby blogger comel nye group... :p

tujuhhariseminggu said...

@dini: yesss, memang sweet... bukan takat cubit, habih da kena geget2.. :)

tujuhhariseminggu said...

@DuniakuAbstrak: kalo nak comel camtu, kono jd baby balik la... :p jom jd baby...

tujuhhariseminggu said...

@Afza: thx for the comm... gigi??? jap nak g check... :p

tujuhhariseminggu said...

@whoopz: memang nak upload byk2, tp susah ye nak wat babay ni senyum... :)

cik panadol said...

haha bukak baby blogger comel nye group? nak join...nak join...sy ade anak sedara yg comel gak!
ahaks~

Yunne Osman said...

mmg comel! ahhh... a baby's smile can really cheer u up don'tcha think?

arifadela said...

cute2...