Tuesday, July 20, 2010

Mimpikan De Caprio???

Pssst... Da tgk Inception??? Huhhh... Silalah menonton yer... Namun sebelom itu, silalah kosongkan minda anda yer... Kerana cerita ini sangat2 lah mencabar minda dan memaksa otak2 berfikir tanpa henti... Seriously... Apa perasaan anda setelah habis menjawab exam selama 3 jam... Otak akan terasa habis diperah, dan diri terasa terawang2 kerana otak gagal memproses impuls yang diterima... Hiks...

Inception = Permulaan

Bagaimana jika kita boleh memanipulasi mimpi... Itu akan terjadi di dalam Inception... Mimpi adalah mainan tidur, namun sedar atau tidak, mimpi seringkali mempengaruhi tingkah laku kita... Ia seakan mengarah minda dengan memberikan idea untuk hidup kita seterusnya... Jangan biarkan mimpi menyelubungi anda...



Owh... Tak taulah korang tau tak benda nih... Mesti selalu nampak back hoe jalan terkedek2 di tgh jalan kan... Nak2 kalo ia menyebabkan kesesakan trafik... Mesti glamer pakcik yang bw back hoe dijeling2 sambil berkata di dalam hati "pakcik... bawa laju sket bleh x????" Eh, tapi kekeadang teringin gak nak bw back hoe jalan2 sekitar KL... Hiks...

Kembali... Memang saper2 yang bw back hoe kena pakai helmet ke??? I baru je tau... Hu3... Sempat snap pic itu...

Hiks... Baru je tau... :)

Ada pesanan khidmat masyarakat... Dibawa khas oleh tujuhhariseminggu...

"Periksalah kenderaan anda sebelum memulakan perjalanan kerana...."


...

...

...

...


"... mungkin ada kucing yang nak ikot sekali...."

mood:~tunggu GPS dr Hyundai...~
pic:~google~

11 comments:

ardinihumaira said...

miahahah.. kucen2 tu sangat cool... kucen adik dni lom penah lompat masuk keta ^___^


p/s: dni suka tengok leonardo dalam titanic. awwww.. syyyyhhh ;p

Boy said...

cepatnyeee dia tgk movieeeeeee

tujuhhariseminggu said...

@dini: kucing pernah nyorok dlm enjin jeta adik gak... sampai ke opis dibawaknye.... :p

Yunne Osman said...

bestnya tengok movie... comelnya kucing2 tu!

tujuhhariseminggu said...

@boy: hiks... :p

tujuhhariseminggu said...

@yunne: tp x ske inception nih... pening2... ha3.. :p

sweetsal said...

best ke citer inception ni..ingat nk gi tgk gn anak..mesti panggung wayang penuh dan berasak2 kan..

Whoopz said...

X nak tgk kalau feel sama mcm jwb exam.. Incepti0n 0ut 0f list! Despicable me.. Here i c0me.. Hahah..

tujuhhariseminggu said...

@sweetsal: haaa, nak bw tgk anak2... uih... mesti diorang terpinga2... :p

tujuhhariseminggu said...

@whoopz: yaaa... nak tgk despicable me jugekkk... :p

fujiko said...

hahahhaha.. gambo yg pakai helmet itu dirakam bersama saya.. yer saya yg sedang bawa kereta perlahan2 untuk beri laluan utk sessi pengammbaran!! hohoho