Wednesday, July 14, 2010

Ice Skating... Zuppp Zupppp....


"Hai, apa khabar semua? Diharapkan agar pembaca blog ini semuanya sihat-sihat hendaknya. Kebelakangan ini, pelbagai cerita yang kita dapat dengar. Cerita tentang hiburan, tentang sukan dan sebagainya. Sebagaimana yang kita semua sedia maklum, pasukan bola sepak Sepanyol telah berjaya merangkul Piala Dunia 2010. Tahniah diucapkan kepada mereka. Syabas!" <--- perghhh, da macam pengacara di TV1 satu nih... Hiks... Tukar mode... Tettt...

Uolsss... Pekaba??? Hehhehe, tetiba menjadi sopan seketika... Terasa sungguh tertib dan sopan serta berkaliber bila tulis dalam nahu dan tatabahasa yang sempurna... Hiks... Apa2 pun, congrats ye inchek2 pemain bola Spain... Wah, mereka semua disambut dengan sangat meriah... Berjuta2 penduduk Spain meraikan kejayaan mereka... <--- tetiba terbayang kalo Msia dpt World Cup... :)

Haaa... Pasal artis kena pukul di tepi jalan beramai2... Ganas kan... Huhhh, sungguh hebat artis Malaysia skang... Hermm, tak tau la mana yang betul... Tapi nak komen lebey2 x bleh, sebabnya artis tuh kawan kepada kawan ai... Just wait for the truth la yer... :)


Pernah meluncur??? Meluncur di atas ais??? Haaa, ai da pernah... Kat mana lagi, kat Sunway Pyramid lah... Huwoooo... Sangat mencabar jiwa dan raga... Kalau sesaper yang pernah ber'roller blade' mesti senang sket... Ai, x reti2 sgt menda nih... Mak aih... Lenguh... Satu lagi, bila dah di atas ais tuh, rasa cam x bley berdiri yer... Sangat licin... Terasa nak putus asa je... Selama ni gelak2 kan org dr atas, haaa amikk, kali ni org plak gelak2 kan kita... Terkedek2 nak bergerak... Hiks..

Haaa, bab pose x nak kalah... Kena pose seperti profesional... :)

Tadaaaa... Model-panas-melengkung2-badan... Hot kan mereka... Mau no telefon mereka??? Taipkan ON KAWANJELYYANGHOT ke 12345 :)

Owh, hanya RM 18 per entry (boleh main sampai pitam...) + RM 8 utk glove yang berwarna girang... Sila bawa sendiri stokin yer... Owhh, ai ada persoalan... Nampak tak ai feeling2 sejuk sampai bersnow cap bagai walaupun pakai-seluar-di-atas-lutut... Ai rasa sangat obersea... Tapi...

huwaa.... oman kata cam muka srikandi Maznah yang g kutub utara tuh... huwaaa...

mood:~cisss ko oman...~

6 comments:

ardinihumaira said...

huisssyyy tetiba dni tengok pun ado iras ah.. tak pe..iras orang berkaliber. best ape. leh jadi inspirasi kejayaan. wow! ^__^

tujuhhariseminggu said...

@dini: yups.... pas ni leh date ngan dia g south pole plak.. :)

Boy said...

jap2.. kembar ke clone tu??
hahaha

eh melecet kan main tu

tujuhhariseminggu said...

@boy: ahahhaa... vengong... bukan takat melecet... naik senget buku lali... huhuhhu.. :p

my name is... said...

minat kat model yg melengkung tu..*wink2*

tujuhhariseminggu said...

@adeib: waahhh... wink... :p