Wednesday, September 30, 2009

Aidilfitri 1430H

Yeaaa, dapat gak upload. Erm, pic2 raya. Suka baju melayu ku. Chantekkkk...

Keluarga 'bahagia'. Ahan, Atuk, Auntie, Abah, Jely, Diha n Dila.

Ngan bobo!!! Meowwwwww....

Mood:~raya raya rayaaaa....~

Sunday, September 27, 2009

Pintu Rindu - Dato' Siti Nurhaliza


Pintu Rindu - Siti Nurhaliza


Pintu Rindu - Siti Nurhaliza

Telah ku daki puncak tertinggi..
Telahku turun lembah dan gurun..2x

Tidak ku temu mana pintu mu..
Untukku seru rasa rinduku..2x

Telah ku daki puncak tertinggi..
Telahku turun lembah dan gurun..2x

Sungguh ku buta dalam cahaya..
Sungguh ku lupa tika bahagia..2x

Sedang kau dekat bukan dimata..
Sentuhku erat di pinggir jiwa

Sedang kau dekat di pinggir jiwa..2x

Biarkan airmata melimpah..
Biarkan luluh cinta tercurah..

Segala kasih rindu tertumpah..
Seluruh hati aku berserah..

Ya Allah....

Ku tunggu waktu bila bertemu..
Hidup matiku hanya untukmu..2x

Hidup matiku hanya untukmu..

Thursday, September 24, 2009

Salam Aidilfitri 1430H

Aidilfitri 1430H akhirnya menjelma. Seriuss, rasa cam sekejap je Ramadhan kali nih. Herm, kalau ditanya pasal raya tahun nih, x lah meriah sangat. OK la... Its just another raya, not to remember it. Sib baik ada baju melayu baru (beli kat ampang point, chantek tau...).

Baju raya ni pun ada kes. Rasa2 nya kaler ijau muda. So lite green. Tapi, org jual tu kata baby blue. Erm, naper x leh upload nih. Takpe, next posting i upload yer.

So, salam aidilfitri kepada semua. Rajin2 lah ziarah menziarahi sesama kita. Herm, mesti berlambak kan open house nanti. Cant wait it. Sonoknye. Erm, pas ni kembali ke Master mode yer...

mood:~RP mode.....~

Thursday, September 10, 2009

Ex Cochranean '99 Buka Puasa


Waaaa, lama x jumpa ex schoolmate. Ada gathering-buka puasa-boling. This friday. Cant wait laaa.... :D Nana, nice poster... :D

mood:~berdebar-debar...~

Tuesday, September 1, 2009

Charms @ OU

Amboiii, pose tahun nih berjalan sakan. Ari ni buka ngan Topek kat Charms @ OU.

Ada Ramadhan Set. RM 13.90 ++. OK la... Setakat nih, x dapat lagi tempat yang betul2 nyos untuk berbuka.

Yang penting ada buaian kat kedai tuh... So, uols can swing-buaian-ala-bawang puteh while enjoying ur meals.

mood:~kena start control makan nih...~