Wednesday, January 27, 2016

Wedding - Irfan & Fiza, KomBeS Paroi

Moh kita kerja lagi. Kali ni kita ke Kombes, Paroi, Negeri Sembilan. Mula2 dengar wedding kat Kombes, jenuhlah duk fikir, apakah itu Kombes? Kombat? Kombo? KFC Kombo A? Rupa2nya, Kompleks Belia dan Sukan. 

Selalunya berkhidmat untuk team KhalidAhmad. Tapi kali ni, mengerah keringat bersama team Favorsby Eddy. Tema purple2. 

Eh, apa tu? Span2? Hahahaha. Bunga telur tak letak lagi. Orang tua2 kata, tak boleh nak letak bunga telur awal2. Nanti telur masuk angin. Susah nanti. Eh tak tak. Petua itu tipu semata2. Tiada kena mengena dengan hidup dan yang mati. 

Bunga2 di meja makan beradab.

Tadaaaa. Pasangan mempelai bersama tetamu vvip, DS Perdana Menteri bersama plus one nya. Manis je masing2. 

Huihhh. Kalau event melibatkan orang besar2 ni, memang bekerja kerasa lah siapa yang jaga tetamu vip. Nasib keja jaga emcee aritu. So, duk senyum2 bagu q kat emcee je la. Emcee plak dah expert, baru nak angkat kening, dia dah settle kan. Hahahhaha.

Ni haaa. Team utk hari ini. Boss besau Eddy takde, sibuk agih2 kan cenderahati. Tema pakaian, lakaranwarnakehidupan. Colorful masing2. 


Tadaaaa. Nak amik pic dedekat nebes. Kita wefie je lah Datin Seri.