Wednesday, April 29, 2009

Meh Jalan Jalan - INTI Univ College






Layannnn......

mood:~kat kolej sendiri x nak amik gambar... uhuhuuhuhuhuuu..~

Monday, April 27, 2009

Nyam Nyam Nyam - Carl's Jr.

My 1st time ever layan Carl's Jr @ OU. Itupun, setelah di recommend oleh Linda dan ada org nak belanja (thanks again to Azwa - ni yang best ada kawan yg keje di Astro dan 'outstanding'). Huihhh, dia nyer potato fries, wallllllllaaahhhhhhh... Sedap weh.


Nyam nyam, gebu kan. Haaaa, tulah kuku org yang belanja. Alhamdulillah, murah rezeki 2-3 menjak nih. Yang penting, fries kat sini memang best. Slurpppppppp....

mood:~nyam nyam nyam, kolestrol kolestrol kolestrol....~

AF 7 - Aril terkeluar????

Huhuhuuu... Ku layan AF7... Best wooo... Kalo masuk kali ni, dah 4 kali tgk konsert nih. Konsert ke 7, 5, 4 dan 3. E eh, banyak kalo gak. Semangat (tiket free... thanks to Azwa...) Ni yang best ada kawan keje Astro.

Pic lepas Aril terkeluar (errrr, kalo ikutkan x bleh amik pic masa konsert, larikkkkk...) Aril terkeluar??? Patut ker weh??? Ntah ler, based on his performa at last concert, x patut kot. Best wo, tgk dia perform Nakal. Nakal gila (tet tenenet tenettttttttt...) Tapi kalo tgk betul2, masa Aril tgh nyanyi tu, zip seluar dia terbukak ker??? Tgk sekali imbas cam yer, tgk dua kali imbas pun yer gak. Ke memang pesen zip nyer camtu. Agaknyer kot...

Ya... Ku, Fara, TP and Husni (eh, x sure lah nama dia ehehhehhee..) kot. Super mama beb. Happening tgk konsert ngan diorang. Jerit tak sudah. Yearghhhhh.. yearghhhhh...

Yearghhhh (jerit2 nada ganas.....) Rock owh... Perasan x mamat yang dibulatkan wajahnyer ittew? Pelakon kanak-kanak di Malaysia kan. Lupa ah namanyer, tapi agak famous lah dia kan. Kan kan kan. Wah, duk ngan artis. Rasa cam artis plak.... :-p

mood:~ermm, this week nak g tgk lagi x??????~

Friday, April 24, 2009

Santai-santai di pagi Jumaat

Haluuu. As usual lah, aktiviti di pagi Jumaat, breakfast kat luar @ Restoran Kasturi. Masa ni lah untuk bertukar gossip2 terkini di opis. Ehehehe. Its good to have this thing. Boleh merapatkan silaturrahim. Owh, untuk pagi nih, ada orang sponsor. Alhamdulillah. Belanja lah lagi. :D

From left: Kak Ikin, Aimi, Angah, Kak Nurul (mak buyooong.... :D), Ain and Didie Kemport (tukang sponsor). Errrr, yang tekan kalkulator tu bukan yer, dia keje kat situ...

Yahhh, pose lepas makan. Kenalah pose ngan tukang sponsor breakfast. Ehehehhehee. Cantikkan tempatnya. Kalo wat wedding photo-shoot nih, best gak. Hijau jer. Damaaai gittew....

Haaa, ni lah barisan gangster yang g makan2 tadi. Ganas tak. Jangan dikau berani nak kaco geng2 foundation. Siap korang (cececehhhh, amaran untuk org tertentu......)

Errrr, tiga dara pingitan. Ingatkan nak join, tapi x dikategorikan dara. Wahahahhahaaa.....

mood:~ngantuk weh makan nasi goreng+telur+kangkung... zzzzzzzzz~

Friday, April 10, 2009

Tak Tercapai Akalmu...

Tetiba teringat zaman belajar2 dulu. Uish... Best mehh. Erm, pernah tak buat benda2 yang rasanya kalo difikir2 balik, cam tak tercapai akalmu. Ehehehhehee... Rindu la nak wat benda2 camtu. Tapi, bila dah kerja nih, cam x sempat plak.

  1. Kitorang (Herda-tuan punya keta BEP 739 cum driver cum petrol sponsor, Kiki, Man, Fairuz, Lily) pernah g shah alam (dari Bangi tau...) semata2 nak makan ABC sedap kat Seksyen 2. Errr, kalo x silap ada post pic ABC ni kat previous post. Cuba teka kul berapa kitorang g. Jeng jeng jeng, kul 10 malam. Malam2 makan ABC. Best woh... Tapi its worth it. That ABC memang superb. Try aaa ABC kat Sekyen 2-food court. Sedap dan murah. Pas makan ABC teringin makan nasi plak. Tadaaaa, terus ke Kampung Baru plak. Nak try Nasi Lemak Antarabangsa. Tapi... Sesat kat KL. Muehehehhehehehhehe...
  2. Herda ngan ku penah drive keta malam2 buta ke cyberjaya, semata2 nak tgk MMU. Gila ke idak. Pastu amik gamba kat main gate. Tapi, gambar x clear pun sebab guna phone camera n gelap masa tu. Bawa keta jauh2, last2 kat MMU 5 minit je. Huhuhuhuuu. Tapi puas ah, dapat mencapai objektif.
There's more crazy-fun-buang masa thing yang kitorang buat. Kalo nak tulis panjang sangat plak. Kawan-kawan, jom ah wat menda2 nih. Kita g ronda2 satu malaysia ker? X pun, melepak2 kat PD sambil melalak2 sehingga fajar subuh menjelma ke? Tak pun, lepak kat Dataran Merdeka malam2 sambil wat aerobik ngan cergasnya ke? Jom ah kawan2...

mood: ~rindu sama kawan-kawan ku~

Tuesday, April 7, 2009

Wahhh... Knock knock...

Weh... lama gila x update. Biasalah, kalo exam week for student, cikgu cikgi nyer penin lah. Time tu lah nak mark assignment (errrrr, kadang2 tercari2 assignment student yang ilang... muahahahhahahha).

So, pas ni, harap2 rajin lah nak meng'update' blog yer. Erm, tadi singgah ke sultanmuzaffar's blog. terjumpa gambar nih. Cute kan. Kan kan kan...

credit to: http://sultanmuzaffar.blogspot.com/

mood: ~batuk batuk ah... aduih...~