Monday, April 27, 2009

AF 7 - Aril terkeluar????

Huhuhuuu... Ku layan AF7... Best wooo... Kalo masuk kali ni, dah 4 kali tgk konsert nih. Konsert ke 7, 5, 4 dan 3. E eh, banyak kalo gak. Semangat (tiket free... thanks to Azwa...) Ni yang best ada kawan keje Astro.

Pic lepas Aril terkeluar (errrr, kalo ikutkan x bleh amik pic masa konsert, larikkkkk...) Aril terkeluar??? Patut ker weh??? Ntah ler, based on his performa at last concert, x patut kot. Best wo, tgk dia perform Nakal. Nakal gila (tet tenenet tenettttttttt...) Tapi kalo tgk betul2, masa Aril tgh nyanyi tu, zip seluar dia terbukak ker??? Tgk sekali imbas cam yer, tgk dua kali imbas pun yer gak. Ke memang pesen zip nyer camtu. Agaknyer kot...

Ya... Ku, Fara, TP and Husni (eh, x sure lah nama dia ehehhehhee..) kot. Super mama beb. Happening tgk konsert ngan diorang. Jerit tak sudah. Yearghhhhh.. yearghhhhh...

Yearghhhh (jerit2 nada ganas.....) Rock owh... Perasan x mamat yang dibulatkan wajahnyer ittew? Pelakon kanak-kanak di Malaysia kan. Lupa ah namanyer, tapi agak famous lah dia kan. Kan kan kan. Wah, duk ngan artis. Rasa cam artis plak.... :-p

mood:~ermm, this week nak g tgk lagi x??????~

No comments: