Friday, April 10, 2009

Tak Tercapai Akalmu...

Tetiba teringat zaman belajar2 dulu. Uish... Best mehh. Erm, pernah tak buat benda2 yang rasanya kalo difikir2 balik, cam tak tercapai akalmu. Ehehehhehee... Rindu la nak wat benda2 camtu. Tapi, bila dah kerja nih, cam x sempat plak.

  1. Kitorang (Herda-tuan punya keta BEP 739 cum driver cum petrol sponsor, Kiki, Man, Fairuz, Lily) pernah g shah alam (dari Bangi tau...) semata2 nak makan ABC sedap kat Seksyen 2. Errr, kalo x silap ada post pic ABC ni kat previous post. Cuba teka kul berapa kitorang g. Jeng jeng jeng, kul 10 malam. Malam2 makan ABC. Best woh... Tapi its worth it. That ABC memang superb. Try aaa ABC kat Sekyen 2-food court. Sedap dan murah. Pas makan ABC teringin makan nasi plak. Tadaaaa, terus ke Kampung Baru plak. Nak try Nasi Lemak Antarabangsa. Tapi... Sesat kat KL. Muehehehhehehehhehe...
  2. Herda ngan ku penah drive keta malam2 buta ke cyberjaya, semata2 nak tgk MMU. Gila ke idak. Pastu amik gamba kat main gate. Tapi, gambar x clear pun sebab guna phone camera n gelap masa tu. Bawa keta jauh2, last2 kat MMU 5 minit je. Huhuhuhuuu. Tapi puas ah, dapat mencapai objektif.
There's more crazy-fun-buang masa thing yang kitorang buat. Kalo nak tulis panjang sangat plak. Kawan-kawan, jom ah wat menda2 nih. Kita g ronda2 satu malaysia ker? X pun, melepak2 kat PD sambil melalak2 sehingga fajar subuh menjelma ke? Tak pun, lepak kat Dataran Merdeka malam2 sambil wat aerobik ngan cergasnya ke? Jom ah kawan2...

mood: ~rindu sama kawan-kawan ku~

2 comments:

Pinky Angel said...

uuUUuu.. lepak nga kak her, tak ajak aku pon kan?? kecik ati..

hehe.. kalo ada projek jalan2 cari mkn ajakla aku kay next time??

tujuhhariseminggu said...

okeh okeh...
lgpun, ko dulu shibuk ngan teddy jer..
uhuuhuhuuhuuhkkk..
:D