Monday, November 29, 2010

Sunday, November 28, 2010

Filzah's happy yappy :)

ini adik saya...
nama dia Filzah...
nak tgk gigi dia yg comel tuh???
sila lah tgk dia gelak2 ni yer... :)


mood:~adakah muka ai sgt lucu sehingga baby tergelak2... :)~

Saturday, November 27, 2010

saper nak kanta lekap free???



haaa..
cepat2...


ada wat promotion...
just register your name...
tadaaa..
u can have 3 day trials...

inilah masanya...
ingin bebas sebebasnya...
bercontact lens tanpa mata mengenyit2...
akibat kering...

ok..
click


then...
pilih la nak amik kat ne contact lens tuh...
pastu..
tadaaa...


print je...

mood:~x saba nak rasa moist....~

Wednesday, November 24, 2010

AZRI mangsa asid, help help help

baru je tgk bersamamu
pasal Azri Abdullah
yang disimbah asid
dan dibantu oleh kawan2 nya
utk dapat rawatan kat KL

musykil2
kenapa family dia buat camtu eh
pasal harta keluarga pun
sanggup simbah2 asid
pastu tinggalkan dia camtu je

sangat kagum dengan kawan2 Azri
sanggup berhenti kerja
semata2 nak jaga Azri
semoga indah lah balasan utk mu kelak
amin...

nak derma
sila kan

AZRI ABDULLAH
BSN GiRO i
1410041000142972

jumpa satu artikel pasal Azri


semoga dengan sedikit bantuan kita
boleh meringankan beban beliau

mood:~keliru la... family dia??????~

~kenapa suka emo-emosi di FB~

perasan tak pemuda pemudi ske emo-emosi kat fb... especially what stated at their status... kalo x emo x sah... :) update dengan kadar segera, supaya perasaan emo tersalur dengan jayanya di fb... contoh2nye...


"mencik ngan jiran sebeleh, sidai spender kat pagar aku plak... huarrrghhh!!!!"


"morning semua... sedapnye roti telorrrr td... terbaek laaaa..."


"#%^$@##^$... apsal ko pegi langgar keta aku... $@#%!#% laaaa!!!!!..."



haaa... betul kan... cuba teka.. yg lagi best... ai pun sama... miahahha... alorrr, biarlah org nak emo sesuka hati... yang emo ai, bukan org lain... meh ai bagi rereason kenapa kita dibenarkan emo di fb... bukan itu, sahaja, kita digalakkan utk mengemo di fb... sila emo ye kawan2...

sebab 1


~kita rasa sedih, tapi tak tau nak ngadu kat saper... so, kita ngadu lah kat inchek fb... takkanlah kita nak tetiba call supervisor tesis kita, then ckp kita sedih la... pastu merengek2 kat dia...~
::sesuai bukan::
:: sebab tu kita leh beremo-emoan kat fb::

sebab 2


~kita rasa sangat berdebar2 sebab nak jumpa supervisor, x tau nak ngadu kat saper... kita ngadu lah kat fb... takkan lah nak ngadu kat supervisor kita, yang kita nebes nak jumpa dia... tu yg kita ngadu kat fb~
::sesuai bukan::
:: sebab tu kita leh beremo-emoan kat fb::

sebab 3


~kita sangat bangga nak sokong atlet malaysia di Sukan Asia 2010... tapi, x kan nak tepon inchek Shabery, menteri sukan, then pesan kat dia "abg Shebbb, kem salam kat Chong Weii yer..." sangat tak sesuai... takpun, takkan ai nak sms Chong Weii "Dato' main bebetul yer..." sebab tu lah saya sokong mereka kat fb~
::sesuai bukan::
:: sebab tu kita leh beremo-emoan kat fb::

sebab 4


~kita suka ngan mizz nina, nak wish congrats, tapi takut nak BBM ngan dia... nanti noh libas2 rambut kat ai... so, kita wish la kat fb...
::sesuai bukan::
:: sebab tu kita leh beremo-emoan kat fb::

dengg... kan kita dibenarkan emo di fb... sape kata tak bleh... bleh.. tapi seriyesli... kalo kota dapat beremo2 di fb... lepas kejap tensen kat dalam kepala... soo.. sila2 emo di fb... fb kita, hak kita, hak bersama... hak satu malaysia... <--- tetiba iklan...

mood:~hu3... nak g beremo2an kat fb pas ni...~

~...wadappp...~

wadap wadappp!!!
jely in da haauusssss!!!

<--- perghh, berangan hip hop nih...

miss me???

<--- perghhh, ko igt ko jastinbibir...