Thursday, December 31, 2009

2010... Here I come??? Eh... Here you come.. :)

Lets check our azam.. :)

Berdasarkan azam taun lepas yang hanya dua itu...
  • Read at least 5 english novel <--- erm... 1&2) When Rainbows End, P.S I Love U - Cecelia Ahern 3&4) Singletini, "tajuk dia lupa lah!!!" - Little Black Book 5) Men and Boy - Tony Parsons... Yeaaa dapat gak abiskan lima... Ini tak termasuk 2 autobiography novels; Katherine Hepburn and Princess Diana yang tak abis baca... Hu3.. Tak voley la nak baca autoB novel nih... :)
  • Involved in volunteer work.. Huhuhu... Tak terlaksana... Herm, taun ni kena berusaha lagik... Come on babeh... Yok join selamatkan penyu... :)
Nak tak nak, 2010 akan datang dan pergi... Walaupun tak nak, 2010 datang jugak... Akan jugak 2010 datang walaupun kita tak bersedia... Bersedia atau tidak 2010 akan tiba jua... :)

Jadi taun ni, apa azamnye??? Erm, tak terpikir lagik... Mari senaraikan yer... Eppi new yerrrr.... Babai 2009, welcome 2010...

Mood:~mari sayang menyayang di 2010...~

Wednesday, December 30, 2009

Gema Zafana - ayom ayom...

Hewaaahhhhhh <--- sambil nari2 zapin... :) Huhhh, tepuk tepuk tepuk for Gema Zafana @ Istana Budaya. Sangat teruja melihat zapin diteaterkan... Tengok show sambil disponsor adalah sangat best. Fully sponsored by Wawa plus dinner as well... Sedap gak prosperity chicken ittew... Tq again...

Hye, sayalah Wawa. Saya yang belanja diorang... Nak tunggu diorang belanja i??? Hu3...

Hai, sayalah Fai... Saya selalu dicemburui kerana pipi saya ini... Dengar cerita en aLLy pemilik blog ini pun jeles ngan pipi saya... Sila pesan kepada dia, kalo muka bulat cam kueh bulan, jangan harap nak ada pipi cam i... Hauahauahauahaaa...

Haiipppp... Sila pose sambil tutup2 perut... :)

Sangat orgasma <--- Kak Jah pinjam jap ek, apabila melihat persembahan zapin selama 3 jam tanpa henti. Huohhh... Macam2 zapin ada. Kalo i join group zapin ni, gerenti korooossss... Huhuhhu.. Good job guys...
  • I telah ditegur diakhir persembahan oleh MC pada malam itu. "Amboi koo!!! Bergoyang2 badan tgk zapin yer..." Hu3...
  • Kitorang dpt seat 3rd row dan paling kiri. So, sangat jelas dan dapat melihat betapa tebal nye make up para penari ittew. Dapat juga menegur para penari yang masuk dari kiri pentas...
  • Masih tertanya2 kenapa para penari lelaki kebudayaan India berdress ala2 sentuhan Rizalman pada malam ittew... Hu3...
  • Zapin battle which performed at the end of the show is so veletopssssss... Tepuk tepuk tepuk...
  • Papa rock sangat menusuk audien dengan vokal mantopnye. Huhhh... Sangat menusuk qalbooo...
  • Eh, Azlina Aziz sangat kurus... Kagum dengan beliau... :)
Apa2pun, kalo next year ada lagi, pasti tgk ye... Pasti... Wawa, thanks again dear... Semoga murah rezeki uols yer... Nanti kalo i ada peluang, i belanja yer... Peluang???? Bilakah ada peluang ittew... Hiks3...

Mood:~ewaaahhhhhhh....~

Tuesday, December 29, 2009

Tag <--- cilok dr Topek... :)

Uhhh... 1st time wat tag nih <--- walaupun x de sesapa yg tag i... :))

1. how are you? Okies jer... Agak gemuks, shuhhhh cholestrol...

2. who was the last person you hugged? bubu - tapi dia adalah kucheng yer...

3. look to your left, what do you see? bubu - tgh tdo...

4. where do you like to be the most? home sweet home...

5. whats your fave film? puteri gunung ledang... asmaradana....

6. what did you last laugh about? with Adieb... laughed about her unique reverse-parking style... lama weh nak siap parking...

7. whats the first thing you look for in a girl/guy? smile...

8. if your still in school, whats your fave lesson? bahasa melayu... nak memantun sepanjang masa...

9. what do you work as / want to work as? pelajar yang gigih...

10. do you play video games? if so, which is your fave game? ya... solitaire...

11. who never fails to make you laugh? kwn2 i la...

12. what are you listening to right now? kerana - tanpamu by CTKD

13. who did you last have a sleepover with? bubu... meooowwww....

14. i bet you miss someone, who?! kwn2 i yg baik ngan i...

15. are you happy with your life right now? yups... alhamdulillah...

16. why did you last get upset? tgk org diperbodohkan... geram...

17. who was the last person you texted? Adieb... Carikan umah sewa...

18. who do you live with? my luvly family.... :)

19. do you like living with them? ya ya dan ya...

20. whats your mood right now ? so blessed...

22. did you realise that there was no 21? lol...

23. what does your profile song mean to you? profile song??? mana de???

24. who did you last shout at and why? to senget-hanjjj driver... suka2 je nak masuk line org....

25. are you normally a happy person? kwn2 i ckp i ni suka gelak... so...

26. what was the last thing you went to see in the movies and with who? santau... huuuu... bubur kacang hijau...

27. whats your fave food? sardin.... slrppp....

28. are you in love? wink wink wink...

29. do you remember how you was 3 years ago? Dec 2006??? Haaa... I tgh jadi manager McD... Haippp!!!! One Chicken Foldover plssss...

30. if so, does it make you cringe? no laaa...

31. if you could be with someone right now, who would it be? singer... hoo huooo hooo.... <--- feeling2 tarik part korus...

32. do you have any blogs ? ni...

33. whats your fave thing in your room? my lil sista's bolster... :)

34. is this quiz boring you? suka...

35. if you had one wish, what would you wish for? jaga '@' baik2...

36. when was the last time you lied? sape eh???

37. any last words? CTKD best...

mood:~best gak wat menda nih... :)

Saturday, December 26, 2009

Bukak Luas2 Sayang.... Muaaaaa....

Sayang....


...


...


...


...


Bukak Luas2......


Muaaaaaaaa....


Godek2 Cari Forum tadi. Jumpa plak pic cute nih... Manja seh Tok Ti ngan Tok K... Baguih... Teruskan manja2 camni yer... :)

mood:~x saba nak beli CTKD...~

Tetel...??? Slrrpppp....

Yeayyy... Balik Melaka ari ni... Ada kenduri arwah... Utk arwah mak dan atuk sekali. Al-Fatihah... Semoga roh mereka tenang di sana... Isk isk... Rindu ngan arwah mak...

Herm... Pagi2 dah bertolak dr Pulau Indah. 6.30 pagi hokkay... Ala2 kabus menyelubungi WKF sepanjang perjalanan... Sangat sejuk dan mendamaikan... :) Sebelum sampai ke kampung... Singgah sebentar di R&R Ayer Keroh <---walaupun umah nenek lagi 15 minit da sampai.... :p

Takde pun coffee break nih??? hiks3...


Ha... Tadaaa... Makanan sangat sedap ye. Agak teruja dan sedikit tamak dan x saba nak makan... Lihat... Makanan terbaekk dr Melaka... Memula sekali ada ayam masak kichap... Then lemak nangka berperut moowwwww... Asam pedas batang keladi marbeles... Pajeri mangga yang 1st time jumpa namun lazaatttt... Dan yang terakhir asam pedas daging tetel... Sangat melaka lauk2nya... Dan yang penting... Lazattttt....

"Hye... Nama saya Haziq... Saya anak sedara inchek blogger ini... "

"Nek, pose sket... nak tepek kat blog... Chantek2 sket..."
"Blog...??? Goblogg ko..."
"T_T"

Mood:~bila tgk sepupu2 da besar... terasa lain plak ye....~

Friday, December 25, 2009

Kubis 3 hengget setengah sekilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Di pagi yang tenang di Pulau Indah. Lokasi di kedai runcit di umah pangsapuri. Di celah2 ketenangan yang amat permai itu, tetiba...

"Ermm... Kubis ni RM 3.50 yer..." Whattt!!! Memang camni ke harga kubis... Lor... Bukan banyak pun... Ala2 kubis ini dipotong suku dari asalnya... Agak2 tak sampai sekilo la... Aiyaaa, mahalnye kubis ni skang... Ke harga kubis memang camni??? Kiranya ala2 ari ni murah sket, selalunya 10 hengget sekilo... Huhhh...

Tak koser i jual mahal2 kubis ni tau...

So, oleh kerna dah terbeli kubis nih... Maka... Jangan bazirkan kubis nih yer... Makan setiap helai yang ada... Keras pun keras la... Mahal weh... Mungkin lepas makan kubis nih akan jadi secantik puteri gunung kubis... Berseri2 sehingga memancar cahaya di wajah si pemakan kubis ajaib ini... Mari makan kubis... :)

mood:~kalo tersilap kira harga kubis nih, rezeki kedai tu la yerk...~

Wednesday, December 23, 2009

Mandi buihhhh yorkkk....

Jom mandi... Yok... Best ni kalo dapat mandi buih... Yok... Sonok...

Haaa... Siap pakai kerusi lagi. Ada basuh keta pakai kerusi... Syabas syabas...

mood:~kalo main baling buih2 ngan mereka mesti best kan...~

U... Kenapa tdo tepi jalan nih????


Apa yang uols akan buat kalo Prince William tdo tepi jalan??? Huhhh, amik autograph..??? Atau amik pic utk disemadikan dalam belog??? Hiks3. Haa, i pun x tau nak wat apa bila bertentang mata ngan putera ensem nih. So, i kopipes je lah pic dia dalam blog i. Tq Kosmo.

Huhhh, i bertentang mata dengan beliau??? Owh secara maya sajork... :) Herm... Inilah calon pemimpin yang berwibawa. Ambil tahu tentang kesusahan rakyatnya. Bukan jenis sibuk org x lulus belaja lah, x abis belaja lah, kantoi belaja di obersea la... Huhhh...

Nampaknya, Prince William da ikut jejak langkah ibunya. Nak baca dengan lanjut, sila ke sini ye. Ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi... Tapi kalo kuah tu tumpah di atas meja bagaimana eh??? Putera ensem ni nak lalui camna idup dalam kesejukan, tiada rumah, kurang keperluan. Yang paling penting, how to live with those limited-lack-condition. Dengan cara ini je dapat memperbetulkan apa yg kurang di sana sini <--- wah, cam hujah pembahas nih....

Syabas ye tuan pemegang takhta kedua Britain... Erm, nak tdo kat kaki lima lah pas nih... So, undilah saya dalam pilihanraya seterusnya yer... :)

Mood:~camnila yang kita nak... bukan asik gaduh jerk.... kan...~

Tuesday, December 22, 2009

Longkaaaa.... :)

Scene: Gerai nasi lemak bawah umah...

"Kak, hermmm, mihun dah abih ek...???"
"Ye dik, ada nasi lemak jer... Eh, ni ada lontong..."
"Owh, lontong eh... Sodap nih..."
"Dua hengget je sebungkus... Amek la..."
"Okies, nak satu..."

Herm... Lama x makan lontong nih... sedapnye... Kuah masak lodeh ngan nasi impit <--- alaa fai, termakan nasi lagi nih... :) Terus balik terkedek2 naik umah, dan dengan segera bukak plastik dan makan lontong nih...

Alih2...
Laaaa, apsal lontong ku ada nangka??? Ada eh lontong bernangka. Ke nangka berlontong. Huhh, ni kira bagus ni, i ske nangka... Hiks3... Lontong... Nangka... Notong... Langka...

mood:~slrppp... ngantuk nye pas makan lontong nih...~

Monday, December 21, 2009

Amalina - Go Girl...!!!!

Hangen... Sangat emo ketika ini. Tetiba org sibuk nak isu2 kan Nur Amalina Che Bakri. SPM 2004's best student. Siap masuk dalam parlimen lagi. Sibuk isukan yang konon2 beliau fail lah, x lulus lah, da x study lagi lah. Aiyaa... Incek berhormat, sila pantau benda lain yang kurap, kudis, kotor di kawasan jajahan anda. Sibuk nak condemn org... Chitttt... <--- wah, sangat emo nih...

credit to: utusan

Sila baca di sini. Ibu beliau, Puan Sabariah Hassan panjang lebar menerangkan prestasi beliau. Tak pasal2 kena wat press conference sebab nak terangkan pasal anak kesayangan dia itu. Huhhh... Saje je nak wat isu. Sian Amalina yg penat2 study kat sana, kat sini sibuk bergossip x tentu pasal. Amalina, teruskan kecemerlangan kamu ye!!! Chaiyo'...

Antara yang di'update' oleh Puan Sabariah

1) Antara 10 pelajar cemerlang mengikuti pengajian ijazah dalam bidang Farmakologi dengan Pengalaman Industri selama setahun dengan gred A dalam selua matapelajaran.

2) Pelajar antarabangsa yang pertama akan membentangkan kertas kerja pembentangan projek di Universiti Leiden di Belanda.

So respect la... You Go Girl... Yok jadi rajin dan pandai seperti beliau. Semangat.... Kepada yang lain2 tuh, takyah nak sibuk cari kelemahan orang. Tgk cermin, belek diri, banyak yang berlobang di sana sini... Aiyaaaaa..... Manusia manusia...

Mood:~yok siapkan research proposal...~

Sunday, December 20, 2009

Bosan??? Makanlah Kek.... :)

Slrrpp.... Balik2 umah, ada choc cake... Nyum... Apa lagik... Eskrem pun ada...


Cokolat Kek Topping Hangit with Raspberry Ice Cream Te Amo...

mood:~camno nak diet nih?????~

Bengkel Perkahwinan Nona...

Seronok bila dapat lepak2 di umah. Cam nak request je supaya cuti mid sem diadakan pada setiap minggu. Hiks3... Tapi kalo asik cuti mid sem je, bila nak abis sem nye kan... Huhuhhu.... So, cekidaut pic2 nih... :)

Diha, Dilla n Ahan. Walaupun Ahan adalah anak bongsu dalam family, namun tubuhnya tidak menggambarkan perkara itu. Bagus gaks. Terasa diri ini x besau sgt. Hu3... Incek mekanik sedang meletakkan timer di MyVi nye. Timer??? Ala, nanti keta Diha akan idup setelah dimatikan. Ala2 mati sendirik la. Canggih menggodek2 keta nye. Keta i???? Camna beli, camtu la skang juga... Camna agaknya kalo i keje kat bengkel???

Tadaa... x ngam langsung... Kensel jadi mekanik. Namun, kalo dapat ber'kwan' ngan mekanik, i loike... :)

Sabtu aritu, jadi MC kat Azyyah's wedding @ Dewan Gemilang UKM. Huhuhuh, selalu amik exam je kat dewan nih, alih2, ari ni jadi MC org kawen. Sangat secocok pasangan ini. Lupa plak amik pic mereka. Hanya sempat amik pic pelamin. Huks3...

Sila cari pasangan pengantin yer. Huhuhuh... Owh, ada live band tau masa ceremony nih. Kira feeling2 Candy lah diorang :) Yang penting, ada ke patot MC dipaksa menyanyi lagi Sway secara tetiba bersama mereka. Huhhh... Saya amat suka... Hahahhaha... Request Matahari leh??? :p

Tetiba jumpa pic ni kat Budiey. Santekkkk la Maya Karin... Adore n Envy. Go Girlll... Agak2 nye, kalo jd MC ari tu, leh tak pose camni??? <--- larikkk, ko ingat ko pengacara Nona...

mood:~salam tengaharai, selamat menonton rancangan Nona utk menggu ini... <--- sambil jalan2 pandang kamera tangan ala2 genggam2 di pinggang seperti nasyid...~

Thursday, December 17, 2009

Go Malaysia Go Malaysia... :)

Saya mewakili Keluarga En Mislan Basiran ingin mengucapkan.....

Selamat Berjaya wahai Pemain Malaysia... Geget sama itu pemain Vietnam... Iyarhhhh... 3-1 tau... Go go go....

"Abe Zaq, u turun main ke ari nih????"

Mood:~emas emas emas.....~

Wednesday, December 16, 2009

Tinggal Kenangan... T_T

Hari sangat malam sekarang, tapi x boleh nak tdo <--- sebabnye, waktu siang tdo memanjang... :) sambil2 melayan MySpace yang banyak msg utk dibalas <--- wah, budget glamer seperti sheila majid nih.... Tetiba winamp mengalunkan Because You Loved Me... Sangat romantis... Tetiba teringat plak kisah2 yang hanya tinggal kenangan... :p

Scene: Tgh packing2 baju nak g English Camp kat Tasik Pedu.
"La... Bawa beg macam nak g bercuti kat hotel... Besar betul beg nih"
"Biarlah... Takkan nak lipat baju kecik2... Kedutlah nanti..."
"Kalo nak masuk hutan, mana leh bawa beg gedabak camni. Cuba gulung2 kan baju tuh. Tak lah banyak makan ruang"
"Tak kedut2 ke nanti, mana nak cari seterika dalam utan tuh???"
"Tak kedutla kalo kita gulung2 baju... Org selalu wat lah... Kan org selalu masuk utan..."
"U ni org utan ke????"

Scene: Baru balik cuti sem...
"Huhhh, beratnye beg u nih..."
"Yelaah, mak suh bawa susu calcimex setin, dia kata anak dia kurang kalsium..."
"Hahhh, u kurang kalsium... badan da macam tin susu i tgk..."
"U...."
"Meh lah i bawa beg tuh...."
"Yesss.. Lain kali bleh lah i bw tong gas dr umah... U tolong angkatkan yer..."
" T_T "

Scene: Album Best of Siti Nurhaliza baru kuar...
"Eh, apa nih???"
"I tau u suka Siti... "
"Eh, i suka Siti Musliha lah..."
"I amik balik kaset nih..."
"Hiks3..."

Scene: Kena paksa siapkan tutorial...
"U... Buatlah sendiri tutorial u nih..."
"Alaaa, malaslah u nih... Baru mintak tlg sket da malas... Tak nak angkat beg u lagi..."
"Takpe, nanti i suh mak beli beg ada roda... Hiks3..."
"Nak tolong wat tutor tak nih???"
"Yelahhh... Sib baik tulisan u ngan i hampir2 sama... Takla ada org cam..."
"Bagus bagus bagus... Kat atas meja i ada tiga lagi tutorial x siap lagi... Tlg yer... TQ..."
"U... T_T"

Saya suka tgk cerita Alias nih... Go Jen...

Kalo lah dapat sebijik phone Samsung Alias nih... Mari berangan...

Adeh... Apa cocok2 nih... :p

mood:~tunggang langgang....~

Tuesday, December 15, 2009

Selesema babi jangkiti babi???? uhhhh...

copet from Kosmo.

Selesema babi jangkiti babi

SEOUL – Korea Selatan mengesahkan penemuan beberapa ekor babi yang dijangkiti virus selesema babi (Influenza A) H1N1 di ladang-ladang tempatan di sini.

Kementerian Pertanian menyatakan jangkitan virus itu disahkan terdapat di lima kandang babi di Gyeonggi dan wilayah Gyeongsang Utara.

“Buat pertama kali, pihak pentadbiran mengesahkan kehadiran selesema babi pada babi-babi yang diternak di dalam negara ini.

“Kami telah menghalang haiwan tersebut dibawa keluar dari kawasan berkenaan,” kata seorang jurucakap menteri. – AFP

Kesian vavey ni selesema.... I nak bw g klinik la.... :)

Babi kena selesema babi??? So ironic.... :)

Mood:~oink oink oink.....~

Sunday, December 13, 2009

Ally Situ Sana Sini... :)

Yeahhh... Berjalan tanpa henti... Ini lah keseronokan dapat kawan yang x reti penat... Uhhuhuu... Balik umah kul 2-3 pagi... Tdo kejap... Awal2 pagi dah kikik dan terjerit2 balik... :) Tgk je la pic ini yer...

Happy bday Fai... Semoga anda berjaya dalam hidup anda. Owh... Semoga kebotoxan anda semakin berseri2 dan pastikan Kak Nita amik no phone doktor u yer... :) Sayang kamu... Mmmmuahhh. <--- Fai yg mana??? Alaaa, yang pakai cekak berbulu2 ittew la....

Eh, Fai n me... Again... Kenapa nampak pelik pic nih... Inilah akan terjadi kalo mengambil pic sambil menegang2 kan dagu. Supaya yang berlapis2 itu ilang sekelip mata. Menjadikan..??? Kami tanpa dagu berlapis... Yehuuuu....

Klik klik semasa menuju ke Panggung 3 di GSC OU utk menonton Santau... Sempat pose2 kat poster yg ada... Ehehhehe... Up In The Air...

Enggg kodok kodok.... Cuba menjelmakan diri seperti katak supaya pihak Walt Disney boleh meng'hire' saya utk sekuel The Princess and The Frog... Kodok kodok kodok....

Ello... Elllooo... Laaaa, lupa nak letak duit syiling. Rindu gila kat public phone... Dulu2, bergayut bagai kat public phone sebab nak call yang terchenta... Hiks... Aiyaaa... Lihat tubuh ku... Da macam insan beranak pinak... Diet diet diet.... :)

Errrkkk, nak g mana eh? Jalan TAR ke Jalan Sultan Ismail??? Aiyooo... lebar sungguh punggung ku... Ammmmaaaa... Diet dan terus diet.... :)

Mood:~sedang kenebesan kerna esok hari.... ~

Saturday, December 12, 2009

Uhhhh... Hupdate Hupdate Hupdate....

Agak lama ye tidak meng'atas tarikh'kan blog ini... Huhhh... Kemalasan yang ketara... Huhuhuhu... Kepada para peminat, maafkan saya yer <--- huhhh, budget sangat popular ini... Gedix...

Disebalik kemalasan yang melanda, terdapat perkara2 yang terjadi. Terasa cam banyak pergi berjalan2 dan berjumpa rakan2... Sangat seronok perbuatan ittew.

Atttended Twilight-New Moon's unofficial premier show at Pavilion KL @ 25th Nov. Kiranya antara org Malaysia pertama yang nengok New Moon. Budget best la... New Moon???? Sangat best dan romantik <--- terasa sedey sebab diri ini keseorangan, x de werewolf or vampire yang suka kat kita. Muahahaha... New Moon superb... Best dan sangat best...


Aerobic's session @ Bangi Walk. Huhhh... Agak lama tidak beraerobik. Huhhh, amik ko. Dah lah lama x wat aerobik, ada hati nak wat atas stage, menemani choreographer Cik Mar. Tercungap2 deh. Baru lepas lagu intro dah berpeluh2 dan putus nafas. Ehehehe, hinggakan ada org komen "Ally nampak kekok atas stage..." Hiks....
Natrah... Cinta dan Airmata... Tepuk tepuk tepuk... Tak sangka leh tengok Natrah ni akhirnya <--- sila salahkan Fai kerna g nengok Natrah x ajak... Hiks3... Apa2 pun, thanks to Media Hiburan for free ticket. Duk 3 rows dr depan tuh. Nampak urat2 kaki Maya Karin. Ehehehehe... Natrah??? Erm... Macam2 komen org bagi. But, kak Eirma, u had done ur best. Tepuk tepuk tepuk lagi... Uhhh, x lupa tepuk untuk Remy skali eh. Kena pukul pun still datang wat show. Owh, tepuk paling gemuruh utk Sofea Jane... U sangat curlasttttt... :)

Mood:~happy bday Fai.... May u have a wonderful life ahead... Luv ya....~

Tuesday, December 1, 2009

Perlukah Semua Hero Gagah Ketul-ketul????

Yeah, setelah lama tidak berbelog <--- sila salahkan virus ye... Ehehehhee... Hero kena ketul-ketul??? Ketul-ketul yang camna??? Daripada dulu kita disogokkan dengan idea bahawa semua hero kenalah gagah, ganas, ketul-ketul badannya. Sila rujuk hero2 dulu, Knight Rider, Charmed (pakwe Phoebe), Thundercats, Ultraman, King Kong <--- eh, bleh ke King Kong jadi hero??? Kesimpulannya, zaman dolu2, hero cerita mestilah bergitu kriterianya. Must be someone who has mascular body, macho attitude and husky-garau-voice. Tetapi sekarang...????

Kenapa isu ni timbul??? Adakah sebab badan i yang semakin berketul2 nih??? Oh noo!!! Sebabnya, skang saya suka tgk cerita yang berherokan seorang yang tidak berketul-ketul. Sometimes, clumsiness can popped people sexyness... Serius...

Johnny Lee Miller - Eli Stone


Suka dengan mamat nih. Sangat tidak perlu berlagak macho utk jadi hero. Cute bila tgk dia pening2 ngan situasi dia yang tidak berapa normal itu.

Lee Pace - Pushing Daisies

Owh... Another cute-but-so-heroic. Kalau dia senyum... Ahaaiii....

Zachary Levi - Chuck


Juara utk hero zaman sekarang. Huhhhh, his clumsiness make us crazy. Makin clumsy, makin lah cute.

Tgk kan... Hero2 zaman sekarang tidak perlu lah bergitu ketul-ketul sehingga bleh jadi Mr Universe. It so good to be what we are. Tak perlu utk jadi ketul-ketul dan ganas utk menjadi hero. Jadi diri sendiri, dan itu lebih baik dari jadi org lain utk puaskan hati org lain. Acceptance is the key of happiness... :)

Mood: ~.....~