Saturday, December 12, 2009

Uhhhh... Hupdate Hupdate Hupdate....

Agak lama ye tidak meng'atas tarikh'kan blog ini... Huhhh... Kemalasan yang ketara... Huhuhuhu... Kepada para peminat, maafkan saya yer <--- huhhh, budget sangat popular ini... Gedix...

Disebalik kemalasan yang melanda, terdapat perkara2 yang terjadi. Terasa cam banyak pergi berjalan2 dan berjumpa rakan2... Sangat seronok perbuatan ittew.

Atttended Twilight-New Moon's unofficial premier show at Pavilion KL @ 25th Nov. Kiranya antara org Malaysia pertama yang nengok New Moon. Budget best la... New Moon???? Sangat best dan romantik <--- terasa sedey sebab diri ini keseorangan, x de werewolf or vampire yang suka kat kita. Muahahaha... New Moon superb... Best dan sangat best...


Aerobic's session @ Bangi Walk. Huhhh... Agak lama tidak beraerobik. Huhhh, amik ko. Dah lah lama x wat aerobik, ada hati nak wat atas stage, menemani choreographer Cik Mar. Tercungap2 deh. Baru lepas lagu intro dah berpeluh2 dan putus nafas. Ehehehe, hinggakan ada org komen "Ally nampak kekok atas stage..." Hiks....
Natrah... Cinta dan Airmata... Tepuk tepuk tepuk... Tak sangka leh tengok Natrah ni akhirnya <--- sila salahkan Fai kerna g nengok Natrah x ajak... Hiks3... Apa2 pun, thanks to Media Hiburan for free ticket. Duk 3 rows dr depan tuh. Nampak urat2 kaki Maya Karin. Ehehehehe... Natrah??? Erm... Macam2 komen org bagi. But, kak Eirma, u had done ur best. Tepuk tepuk tepuk lagi... Uhhh, x lupa tepuk untuk Remy skali eh. Kena pukul pun still datang wat show. Owh, tepuk paling gemuruh utk Sofea Jane... U sangat curlasttttt... :)

Mood:~happy bday Fai.... May u have a wonderful life ahead... Luv ya....~

No comments: