Wednesday, December 23, 2009

U... Kenapa tdo tepi jalan nih????


Apa yang uols akan buat kalo Prince William tdo tepi jalan??? Huhhh, amik autograph..??? Atau amik pic utk disemadikan dalam belog??? Hiks3. Haa, i pun x tau nak wat apa bila bertentang mata ngan putera ensem nih. So, i kopipes je lah pic dia dalam blog i. Tq Kosmo.

Huhhh, i bertentang mata dengan beliau??? Owh secara maya sajork... :) Herm... Inilah calon pemimpin yang berwibawa. Ambil tahu tentang kesusahan rakyatnya. Bukan jenis sibuk org x lulus belaja lah, x abis belaja lah, kantoi belaja di obersea la... Huhhh...

Nampaknya, Prince William da ikut jejak langkah ibunya. Nak baca dengan lanjut, sila ke sini ye. Ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi... Tapi kalo kuah tu tumpah di atas meja bagaimana eh??? Putera ensem ni nak lalui camna idup dalam kesejukan, tiada rumah, kurang keperluan. Yang paling penting, how to live with those limited-lack-condition. Dengan cara ini je dapat memperbetulkan apa yg kurang di sana sini <--- wah, cam hujah pembahas nih....

Syabas ye tuan pemegang takhta kedua Britain... Erm, nak tdo kat kaki lima lah pas nih... So, undilah saya dalam pilihanraya seterusnya yer... :)

Mood:~camnila yang kita nak... bukan asik gaduh jerk.... kan...~

No comments: