Wednesday, December 30, 2009

Gema Zafana - ayom ayom...

Hewaaahhhhhh <--- sambil nari2 zapin... :) Huhhh, tepuk tepuk tepuk for Gema Zafana @ Istana Budaya. Sangat teruja melihat zapin diteaterkan... Tengok show sambil disponsor adalah sangat best. Fully sponsored by Wawa plus dinner as well... Sedap gak prosperity chicken ittew... Tq again...

Hye, sayalah Wawa. Saya yang belanja diorang... Nak tunggu diorang belanja i??? Hu3...

Hai, sayalah Fai... Saya selalu dicemburui kerana pipi saya ini... Dengar cerita en aLLy pemilik blog ini pun jeles ngan pipi saya... Sila pesan kepada dia, kalo muka bulat cam kueh bulan, jangan harap nak ada pipi cam i... Hauahauahauahaaa...

Haiipppp... Sila pose sambil tutup2 perut... :)

Sangat orgasma <--- Kak Jah pinjam jap ek, apabila melihat persembahan zapin selama 3 jam tanpa henti. Huohhh... Macam2 zapin ada. Kalo i join group zapin ni, gerenti korooossss... Huhuhhu.. Good job guys...
  • I telah ditegur diakhir persembahan oleh MC pada malam itu. "Amboi koo!!! Bergoyang2 badan tgk zapin yer..." Hu3...
  • Kitorang dpt seat 3rd row dan paling kiri. So, sangat jelas dan dapat melihat betapa tebal nye make up para penari ittew. Dapat juga menegur para penari yang masuk dari kiri pentas...
  • Masih tertanya2 kenapa para penari lelaki kebudayaan India berdress ala2 sentuhan Rizalman pada malam ittew... Hu3...
  • Zapin battle which performed at the end of the show is so veletopssssss... Tepuk tepuk tepuk...
  • Papa rock sangat menusuk audien dengan vokal mantopnye. Huhhh... Sangat menusuk qalbooo...
  • Eh, Azlina Aziz sangat kurus... Kagum dengan beliau... :)
Apa2pun, kalo next year ada lagi, pasti tgk ye... Pasti... Wawa, thanks again dear... Semoga murah rezeki uols yer... Nanti kalo i ada peluang, i belanja yer... Peluang???? Bilakah ada peluang ittew... Hiks3...

Mood:~ewaaahhhhhhh....~

No comments: