Monday, December 21, 2009

Amalina - Go Girl...!!!!

Hangen... Sangat emo ketika ini. Tetiba org sibuk nak isu2 kan Nur Amalina Che Bakri. SPM 2004's best student. Siap masuk dalam parlimen lagi. Sibuk isukan yang konon2 beliau fail lah, x lulus lah, da x study lagi lah. Aiyaa... Incek berhormat, sila pantau benda lain yang kurap, kudis, kotor di kawasan jajahan anda. Sibuk nak condemn org... Chitttt... <--- wah, sangat emo nih...

credit to: utusan

Sila baca di sini. Ibu beliau, Puan Sabariah Hassan panjang lebar menerangkan prestasi beliau. Tak pasal2 kena wat press conference sebab nak terangkan pasal anak kesayangan dia itu. Huhhh... Saje je nak wat isu. Sian Amalina yg penat2 study kat sana, kat sini sibuk bergossip x tentu pasal. Amalina, teruskan kecemerlangan kamu ye!!! Chaiyo'...

Antara yang di'update' oleh Puan Sabariah

1) Antara 10 pelajar cemerlang mengikuti pengajian ijazah dalam bidang Farmakologi dengan Pengalaman Industri selama setahun dengan gred A dalam selua matapelajaran.

2) Pelajar antarabangsa yang pertama akan membentangkan kertas kerja pembentangan projek di Universiti Leiden di Belanda.

So respect la... You Go Girl... Yok jadi rajin dan pandai seperti beliau. Semangat.... Kepada yang lain2 tuh, takyah nak sibuk cari kelemahan orang. Tgk cermin, belek diri, banyak yang berlobang di sana sini... Aiyaaaaa..... Manusia manusia...

Mood:~yok siapkan research proposal...~

No comments: