Sunday, December 20, 2009

Bengkel Perkahwinan Nona...

Seronok bila dapat lepak2 di umah. Cam nak request je supaya cuti mid sem diadakan pada setiap minggu. Hiks3... Tapi kalo asik cuti mid sem je, bila nak abis sem nye kan... Huhuhhu.... So, cekidaut pic2 nih... :)

Diha, Dilla n Ahan. Walaupun Ahan adalah anak bongsu dalam family, namun tubuhnya tidak menggambarkan perkara itu. Bagus gaks. Terasa diri ini x besau sgt. Hu3... Incek mekanik sedang meletakkan timer di MyVi nye. Timer??? Ala, nanti keta Diha akan idup setelah dimatikan. Ala2 mati sendirik la. Canggih menggodek2 keta nye. Keta i???? Camna beli, camtu la skang juga... Camna agaknya kalo i keje kat bengkel???

Tadaa... x ngam langsung... Kensel jadi mekanik. Namun, kalo dapat ber'kwan' ngan mekanik, i loike... :)

Sabtu aritu, jadi MC kat Azyyah's wedding @ Dewan Gemilang UKM. Huhuhuh, selalu amik exam je kat dewan nih, alih2, ari ni jadi MC org kawen. Sangat secocok pasangan ini. Lupa plak amik pic mereka. Hanya sempat amik pic pelamin. Huks3...

Sila cari pasangan pengantin yer. Huhuhuh... Owh, ada live band tau masa ceremony nih. Kira feeling2 Candy lah diorang :) Yang penting, ada ke patot MC dipaksa menyanyi lagi Sway secara tetiba bersama mereka. Huhhh... Saya amat suka... Hahahhaha... Request Matahari leh??? :p

Tetiba jumpa pic ni kat Budiey. Santekkkk la Maya Karin... Adore n Envy. Go Girlll... Agak2 nye, kalo jd MC ari tu, leh tak pose camni??? <--- larikkk, ko ingat ko pengacara Nona...

mood:~salam tengaharai, selamat menonton rancangan Nona utk menggu ini... <--- sambil jalan2 pandang kamera tangan ala2 genggam2 di pinggang seperti nasyid...~

No comments: