Sunday, December 13, 2009

Ally Situ Sana Sini... :)

Yeahhh... Berjalan tanpa henti... Ini lah keseronokan dapat kawan yang x reti penat... Uhhuhuu... Balik umah kul 2-3 pagi... Tdo kejap... Awal2 pagi dah kikik dan terjerit2 balik... :) Tgk je la pic ini yer...

Happy bday Fai... Semoga anda berjaya dalam hidup anda. Owh... Semoga kebotoxan anda semakin berseri2 dan pastikan Kak Nita amik no phone doktor u yer... :) Sayang kamu... Mmmmuahhh. <--- Fai yg mana??? Alaaa, yang pakai cekak berbulu2 ittew la....

Eh, Fai n me... Again... Kenapa nampak pelik pic nih... Inilah akan terjadi kalo mengambil pic sambil menegang2 kan dagu. Supaya yang berlapis2 itu ilang sekelip mata. Menjadikan..??? Kami tanpa dagu berlapis... Yehuuuu....

Klik klik semasa menuju ke Panggung 3 di GSC OU utk menonton Santau... Sempat pose2 kat poster yg ada... Ehehhehe... Up In The Air...

Enggg kodok kodok.... Cuba menjelmakan diri seperti katak supaya pihak Walt Disney boleh meng'hire' saya utk sekuel The Princess and The Frog... Kodok kodok kodok....

Ello... Elllooo... Laaaa, lupa nak letak duit syiling. Rindu gila kat public phone... Dulu2, bergayut bagai kat public phone sebab nak call yang terchenta... Hiks... Aiyaaa... Lihat tubuh ku... Da macam insan beranak pinak... Diet diet diet.... :)

Errrkkk, nak g mana eh? Jalan TAR ke Jalan Sultan Ismail??? Aiyooo... lebar sungguh punggung ku... Ammmmaaaa... Diet dan terus diet.... :)

Mood:~sedang kenebesan kerna esok hari.... ~

No comments: