Wednesday, December 16, 2009

Tinggal Kenangan... T_T

Hari sangat malam sekarang, tapi x boleh nak tdo <--- sebabnye, waktu siang tdo memanjang... :) sambil2 melayan MySpace yang banyak msg utk dibalas <--- wah, budget glamer seperti sheila majid nih.... Tetiba winamp mengalunkan Because You Loved Me... Sangat romantis... Tetiba teringat plak kisah2 yang hanya tinggal kenangan... :p

Scene: Tgh packing2 baju nak g English Camp kat Tasik Pedu.
"La... Bawa beg macam nak g bercuti kat hotel... Besar betul beg nih"
"Biarlah... Takkan nak lipat baju kecik2... Kedutlah nanti..."
"Kalo nak masuk hutan, mana leh bawa beg gedabak camni. Cuba gulung2 kan baju tuh. Tak lah banyak makan ruang"
"Tak kedut2 ke nanti, mana nak cari seterika dalam utan tuh???"
"Tak kedutla kalo kita gulung2 baju... Org selalu wat lah... Kan org selalu masuk utan..."
"U ni org utan ke????"

Scene: Baru balik cuti sem...
"Huhhh, beratnye beg u nih..."
"Yelaah, mak suh bawa susu calcimex setin, dia kata anak dia kurang kalsium..."
"Hahhh, u kurang kalsium... badan da macam tin susu i tgk..."
"U...."
"Meh lah i bawa beg tuh...."
"Yesss.. Lain kali bleh lah i bw tong gas dr umah... U tolong angkatkan yer..."
" T_T "

Scene: Album Best of Siti Nurhaliza baru kuar...
"Eh, apa nih???"
"I tau u suka Siti... "
"Eh, i suka Siti Musliha lah..."
"I amik balik kaset nih..."
"Hiks3..."

Scene: Kena paksa siapkan tutorial...
"U... Buatlah sendiri tutorial u nih..."
"Alaaa, malaslah u nih... Baru mintak tlg sket da malas... Tak nak angkat beg u lagi..."
"Takpe, nanti i suh mak beli beg ada roda... Hiks3..."
"Nak tolong wat tutor tak nih???"
"Yelahhh... Sib baik tulisan u ngan i hampir2 sama... Takla ada org cam..."
"Bagus bagus bagus... Kat atas meja i ada tiga lagi tutorial x siap lagi... Tlg yer... TQ..."
"U... T_T"

Saya suka tgk cerita Alias nih... Go Jen...

Kalo lah dapat sebijik phone Samsung Alias nih... Mari berangan...

Adeh... Apa cocok2 nih... :p

mood:~tunggang langgang....~

2 comments:

cik EPAL said...

dah lama tak tengok alias :)

tujuhhariseminggu said...

kan kan kan...
skang layan chuck... :)