Wednesday, November 24, 2010

~kenapa suka emo-emosi di FB~

perasan tak pemuda pemudi ske emo-emosi kat fb... especially what stated at their status... kalo x emo x sah... :) update dengan kadar segera, supaya perasaan emo tersalur dengan jayanya di fb... contoh2nye...


"mencik ngan jiran sebeleh, sidai spender kat pagar aku plak... huarrrghhh!!!!"


"morning semua... sedapnye roti telorrrr td... terbaek laaaa..."


"#%^$@##^$... apsal ko pegi langgar keta aku... $@#%!#% laaaa!!!!!..."



haaa... betul kan... cuba teka.. yg lagi best... ai pun sama... miahahha... alorrr, biarlah org nak emo sesuka hati... yang emo ai, bukan org lain... meh ai bagi rereason kenapa kita dibenarkan emo di fb... bukan itu, sahaja, kita digalakkan utk mengemo di fb... sila emo ye kawan2...

sebab 1


~kita rasa sedih, tapi tak tau nak ngadu kat saper... so, kita ngadu lah kat inchek fb... takkanlah kita nak tetiba call supervisor tesis kita, then ckp kita sedih la... pastu merengek2 kat dia...~
::sesuai bukan::
:: sebab tu kita leh beremo-emoan kat fb::

sebab 2


~kita rasa sangat berdebar2 sebab nak jumpa supervisor, x tau nak ngadu kat saper... kita ngadu lah kat fb... takkan lah nak ngadu kat supervisor kita, yang kita nebes nak jumpa dia... tu yg kita ngadu kat fb~
::sesuai bukan::
:: sebab tu kita leh beremo-emoan kat fb::

sebab 3


~kita sangat bangga nak sokong atlet malaysia di Sukan Asia 2010... tapi, x kan nak tepon inchek Shabery, menteri sukan, then pesan kat dia "abg Shebbb, kem salam kat Chong Weii yer..." sangat tak sesuai... takpun, takkan ai nak sms Chong Weii "Dato' main bebetul yer..." sebab tu lah saya sokong mereka kat fb~
::sesuai bukan::
:: sebab tu kita leh beremo-emoan kat fb::

sebab 4


~kita suka ngan mizz nina, nak wish congrats, tapi takut nak BBM ngan dia... nanti noh libas2 rambut kat ai... so, kita wish la kat fb...
::sesuai bukan::
:: sebab tu kita leh beremo-emoan kat fb::

dengg... kan kita dibenarkan emo di fb... sape kata tak bleh... bleh.. tapi seriyesli... kalo kota dapat beremo2 di fb... lepas kejap tensen kat dalam kepala... soo.. sila2 emo di fb... fb kita, hak kita, hak bersama... hak satu malaysia... <--- tetiba iklan...

mood:~hu3... nak g beremo2an kat fb pas ni...~

2 comments:

ardinihumaira said...

nasib baik dni tak ado Fb.. heeeeeee

che fara a.k.a fanadz said...

wahaha.sokong2.