Thursday, July 22, 2010

Hyundai bagi saya GPS... TQ... :D

Tadaaa... Hiks... Suka suka dan suka... Seperti biasa, hujung minggu dipenuhkan dengan acara jalan2 selagi ada... So, pas lunch kat Shah Alam, kat belakang Tesco, kitorang g ke Empire Shopping Centre, Subang... Jalan2 di sana sebab nak temankan kawan menghabiskan Tang's voucher... Lepas jalan2, minom2, ternampak plak Hyundai roadshow... Ada Sonata, Tucson dan i10... So sangat exited <--- sebab saya sangat heart sama i30... :)

Bila ada di car show nih, sudah menjadi kemestian naik-duduk-berangan-bawa keta yang dipamerkan... Termasuklah Tucson dan Sonata... i10 tak naik sangat, sebab x muat... Ha3... Pastu mintak price list kat SA yang ada sambil memberikan harapan kepada mereka yang saya akan membeli... Sambil2 tgk price list i30 yang $$$ itu, tetiba ada orang hulur contest form... Senang je... Isi borang, jawab soalan, amik pic kat Tucson @ Sonata dan upload dalam facebook... Nanti diorang pilih lah pemenang nye...

Watt???? Amik pic??? Wahhh, hobi nih... Mari bergambar-gambaran...

~Lihat kaki yang tajam menusuk bumi itu~

Pemenang akan dipilih pada setiap penghujung roadshow... Sgt exited yer... Kot2 leh menang... :) Tadaaaa... Di kala jam 9 terus tgk fb... Yeaaa... Ai menang.... Alhamdulillah... Tak sangka yer... Rejeki... Sila jeles... miahahha.... <--- jahat seh... :p Klik di sini utk pic2 peserta yg kevavommm... :p

~Jely dan Mr Kenny from Hyundai... Ececcehhh, dapat GPS...~


~Tukang ikot pun ingin bergambar...~


...

...

...

...


Sekarang tidak sesat lagi... :D TQ Hyundai Malaysia... Lain kali, kalo ada kontest, bgtau la yer... Kot2 leh menang i30 ke... Hiks... Heart sama Hyundai.... Lebbbbb youuu//

mood:~alhamdulillah....~

8 comments:

sweetsal said...

kalau ada contest dpt sebiji keta.. kan best..lama dh dok berangan-angan..hehe

arifadela said...

style lah..
congrate2

tujuhhariseminggu said...

@sweetsal: kan... slalu berangan2 dpt call, yeaaa anda menang keta... sila pilih nak keta apa... :p

tujuhhariseminggu said...

@arifadela: huuhuu... rejeki... :p

ardinihumaira said...

omaigoddddd! sila lihat muka dni sekarang.. nuka jeles nak curik GPS tuh! omaigoddd plissshhhh dni mau jugak! oh no... kenapa dni tak dapat.. dni nak curikkk nak curikkkk!!!

tujuhhariseminggu said...

@dini: jangan jeles... tunggu hyundai ke sana wat roadshow... :) nanti menang gps banyak2... :p

fujiko said...

huhuhu suka2 gps.. selain dapat tahu jalan..dapat gak hiburan yg angat mengirangkan!!

tujuhhariseminggu said...

@fujiko: bila tukar language ke bahasa thai, sangat menghiburkan... :p