Saturday, July 3, 2010

Happy Birthday Oman.... :)

http://www.emocutez.com

Happy Birthday to you...
Happy Birthday to you...
Happy Birthday to Othman...
Happy Birthday to you...


Yea... Smalam ke Fullhouse, Sunway Pyramid... Sambut bday oman... Maap, pic x de yer... Sebab nye inchek topek bawa DSLR beliau... So, camera phone ni x di layan selayaknye... Wahahaha.. Namun, sempat lah snap sekeping dua...

manyak munga kannnn.... :)

mood:~tq dini ajar camna nak guna icon2 cute itu...~

6 comments:

ardinihumaira said...

ally!!!!!!!!!!


heyyyy tahu tak watermark kamu sangat cantik? terbulat bijik mata dni tengok.. ingatkan design ape u guna kat gambar 1st tu.. rupanya watermark! siesly sangat lawa cun cantik bagus perggghhhh tak tergambar nak cakap betapa dni suka ur watermark tahu? jelessss...! haha.. sies ni tak tipu... isk isk.. nak curi watermark kamu buleyh tak? hehehe ;p


pssst.. hepi bday to him!


---> rajen2 guna emoticon comey gedik2 terjoget tu sebab sangat comel..


dan sebelum mengakhiri komen ini, nak gtau sekali lagi.. watermark kamu cantik!!! ^______^

tujuhhariseminggu said...

@dini: oppppp... x leh curik... nanti cik ebyzonline akan marah... cantik ke??? tq... dapat watermark pun dr dini... sib baik dini promot diorang.... :)

ardinihumaira said...

siesly cantik!


betul dni tak tipu ni... ^__^


comel bial dia kaler putih tu. bilaletak kat gamba cam ada design yang elegant! wow!

Boy said...

21 November thanx :P

tujuhhariseminggu said...

@tobot: wink wink wink.... :p

FaShiHa said...

ally..sgt boring kamu tiada sewaktu dinner kat umah linggam..next we dinner together k. ~shillalalola ;p