Tuesday, July 20, 2010

GCB... Slrppppp *__,,*

Da makan GCB??? Burger baru kat McD...
Sedap...
Sangat sedap...
Slrppp...
Ingatkan biasa2 je...
Lain dr yang lain la...
Maybe sebab GCB's patties were marinated with special sauce...
Cubalah g rasa...


Slrppp... Sila makan sebelom pose... Kang terbayang2 GCb di kala tengahari... Huhuhuu... Sangat mendera jiwa... :p

Owh, ada contest... What Your G??? Just have bite on GCB and describe those experience in G word... Silalah ke Facebook McD... :)


Sila join... Ai pun x join lagiks... :p

mood: ~eh, tetiba plak girang2 ngan McD~
pic: ~McD's fb~

10 comments:

along_ika said...

ally... rindu McD... kat sini leh makan fish fillet jer kat McD... hukhuk..

ardinihumaira said...

gulp gulp...
mengidam dah ni..
sape nak belanja dni..
plissshhhh

Whoopz said...

Gwa da lama x mkn mcd.. N rasanya da xnak makan mcd lg.. Pr0tes! :)

Yunne Osman said...

aly, dulu kalu aly ingat la, kat klcc and summit ada satu outlet burger dari jepun nama 'mos burger' burger dia sebijik rasa GCB ni tau malah lebih sedap sbb dia mmg buat ala charbroiled and yg lagi best roti burger tu dia ganti dgn nasi! dia buat ala2 sushi + nasi impit bentuk roti burger. kenyang you! tapi malangnya mos burger x laku sgt kat malaysia ni so dah bungkus. tp kalu gi negara lain masih ada. mcm white castle dulu :-)

cik panadol said...

aloh...dah terlior la...dah la aku pose arini... :(

tujuhhariseminggu said...

@ika: nak aku pos laju ke?? :p

tujuhhariseminggu said...

@dini: eh, cik dini yang belanja leh???? :p

tujuhhariseminggu said...

@whoopz:... :)

tujuhhariseminggu said...

@yunne: alamak akak... ni yg nak ke obersea nih cr mos... :p

tujuhhariseminggu said...

@cik panadol: cuba bayangkan GCB ngan air oren F&N bergas... slrpp... :p