Thursday, July 22, 2010

Predators 2010 suka gentel????

Da tgk predators??? Macam banyak cerita predators nih kan... Ai da g tgk smalam... Konon2 nak g tgk Mantra <--- sambil bayang2 adegan bogel eh bukan adegan penjara pudu... Tapi sampai kul 915, show Mantra plak kul 9... So, mana bleh, kang tertinggal part bogel eh part penjara pudu tuh.... :p Skodeng2 showtime ada plak predators kul 10pm... So layan je la... Kan Ling... :D

Erm, sebelum masuk cinema, di hati tertanya2... Adakah cerita ini sejenis sekuel cerita predators sebelum ini??? Takut2 la nanti x paham, ye lah x penah nak follow citer predators nih... Sib baik paham... Cerita tu best ke idak??? Erm... Ntah la... Tetiba agak kecewa di hati... Ai kalo tgk cerita yg x best akan kecewa semasa jalan-ramai2-keluar-panggung... Jadi kalau ai kecewa, adakah cerita ini best??? Bestkah cerita ini kalau ai kecewa??? Pkir2 kan la yer... :D


~Predators 2010 - Pemangsa di tahun duaribusepuluh~

Bagaimana jika diri kita diburu... Diletakkan pada situasi untuk diburu... Seperti buruan yang sering dijadikan mangsa oleh pemangsa... Itulah yang dipaparkan di dalam Predators 2010... Bagaimana sekumpulan manusia dipilih untuk dijadikan latihan dan permainan si pemangsa... Predators 2010 membayangkan bahawa akal boleh melangkaui kekuatan fizikal dan bagaimana untuk mengakali pemangsa supaya tidak menjadi mangsa...

~tettt... cerita ini sangat klise yer....~

Minum air kelapa di kala petang yang hening di bawah pokok kelapa bersebelahan kolam mandi adalah sangat syiokkk... Hiks... Rezeki dapat minum air kelapa free... Alhamdulillah... Nampak pakcik2 sedang cantas2 pokok kelapa, terus request nak minum air kelapa... Sib baik TP yang request... Girang pakcik itu panjat2 pokok, petik buah dan bagi kitorang minum... Cuba kalau ai yang mintak, mesti pakcik itu akan berkata "manyak cantik ko!!!! ko ingat pakcik monyet???? nak panjat2 pokok amik kan ko kelapa???" T___T

~rakus kan saya~

Owh... Kawan ai Emy ada kedai jual barang2 perhiasan berkonsepkan ala2 Inggeris... Seperti KK Deco itu... Di Kota Tinggi... Jadi semasa berjalan2 di Plaza Damas, ternampak satu kedai jual benda yang sama... Jadi apa lagi, sesi survey2 harga barang serta membeli belah dijalankan dengan jayanya... Maap, pic ini agak gedik-pose-kepala-senget-perasan-gojes... Bukan apa, pic diambil atas dasar perniagaan... Nak tgk2 susun atur kedai... :p

~kepala senget~

Masih ingat saya pergi mengurut di atas kerusi Gintell... Klik ini... Kali ini, ke sana dan mengurut lagiks... Sangat girang... Rasanya pakcik guard tu da kenal kot... Hiks... Tapi tujuan utama kitorang melenjan Gintell itu adalah kerana kami ingin beramal... Sumbangan untuk Kidney's Failure patient... Lihat, mengurut sambil beramal... :)

~RM1 = 3 minit... Yok menderma...~

mood:~sibuk g jalan2, kat kelas mengantuk....~

2 comments:

Yunne Osman said...

cisss!!! ku sangka kan apa la predators suka gentel... ingatkan cara dia bunuh org gentel2 plak skrg ni... bahahaha!!! rupanya bkn predators tp aly yg suka gentel! bluekkk!

tujuhhariseminggu said...

@yunne: ahahhaa... yeay.. akak terkena... :p