Friday, July 9, 2010

Urut Batin??? Gentell???

Woot wootttt... Maseh terkesan ngan Eclipse... Nampak kucheng seperti werewolf sahaja skang... Bila lihat org kulit putih je, terus ingat mereka itu adalah vampire... :) Hahahhaa...

Tapi, ramai yang ckp, Eclipse agak boring utk ditonton... Ermmm, lain orang, lain lah rasanya kan... Tapi, bagi ai... Eclipse sgt bermain dengan emosi... Sangat terasa emosi terusik bila tgk cerita nih... Lihat bagaimana jelesnya Edward bila tgk Bella bermain cinta ngan Jacob... Dan bila werewolf segagah Jacob menjadi lemah bila diuji cinta Bella... Ohooo, untung Bella... Ponti pun dpt, serigala pun ko sapu... :D Sila menonton Eclipse utk girangs...

Oooo... Udah, asik Eclipse sahaja... Meh g makan2... Ermmm, pernah ke Plaza Damas @ Hartamas??? Marilah ke situ, kerana ada food court yang menyajikan makanan yang lazat2 belaka... Slrrppp... Lihat, kami bertiga telah memesan makanan yang begitu byk... Tauhu Bakar, Popia Basah, Sotong Kangkung serta yang tak sempat diambil gambarnye Mee Rebus dan Char Keow Teow... Uhhh, lazat... Marilah berkunjung ke sini yer... Berdepan dengan pintu masuk shopping centre itu...



~arghhh, kenapa baju semakin mengecil yer????~

Lepas makan g urut... Konon2 kalo urut2 leh jadi kurus lah... Hahahhaa... Sebenarnya g temankan kawan g booth Digi nak tanya pasal Blackberry pakej... Hadiah utk asben katanya... Sebelah je booth Digi tuh, ada plak kuerusi urut nih... Apa lagi, dassss... Siap on kan suis sendiri kat tepi tiang... Wuhuhuhuuuu... Tapi kan, kenapa salesman kat Digi, sumanya cam sombong eh??? Takmo g Digi da... :((


~selepas kenyang, berurut di kerusi urut Gentell eh Gintell... Hiks...~

mood:~ngantuk....~

19 comments:

Boy said...

pandang cermin nampak jacob! ;P

tujuhhariseminggu said...

ahahhaa...

errr, Jacob yang serigala ke, yang org tuh????

larikkk.... :p

ACIT said...

suka part jacob senyum nakal bila bella ikut die naek moto..haha..comel2..overall ecelipse kureng la..huhu

Boy said...

hahaha mengong tauu

tujuhhariseminggu said...

@acit: kan... sgt rempit style beliau... :p

cik panadol said...

hurm...tak penah paham ape tujuan jd ponti dan serigala tu...kenapa diorg patot tukar jd sume tu?

patot la sy tk penah tgk citer tu.....(jahil)

ardinihumaira said...

nakal yeeee... ingatkan betul2 urut gentel tadi. hik hik... gintel ghopa=ghopanya...


dni tingin nak beli gintel tu sebijik... sonotnya rilek santai atas kusi tu kan ;)

tujuhhariseminggu said...

@panadol menstrual: hiks... diorang x pinta pun dilahirkan jadi ponti @ musang... memang keturunan.. :p hiks...

tujuhhariseminggu said...

@dini: kan... tapi mahal sgt.. ribu riban.. pe kata dini wat giveaway pastu hadiah nye gintell... ahaha... :p

Yunne Osman said...

aly, aly rasa sapa lagi handsome? jacob ke edward? hehehe i'm more into the werewolf than the vampire...

tujuhhariseminggu said...

@yunne: ske musang eh, serigala gak... Wink.... :)

Pinky Angel said...

ah..benci ally!!

xpe la. xdpt tgk pun takpe. aku dh khatam sampai breaking down.

nak aku cerita sampai abis apa jadi kat bella, edward and jake? hehehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

nak tengok gak rr Eclipse !!!!

syahira ariff said...

tajuk gempak,haha


aku suka jacob dr edward

DuniakuAbstrak said...

Edward cam org sakit jek aku tgok..mana ada laki baik mcm edward tu..awek kena angkut ngan laki lain pon bleh sabo rilex lagi..mgarut je tu smua..hahaha

tujuhhariseminggu said...

@yuun: waa sudah khatam sampai breaking dawn... i yg eclipse ni pun br sampai page 15... wahahhaa..

tujuhhariseminggu said...

@cik lolly: kalo x de cinema, donlod je la nampaknye... :p

tujuhhariseminggu said...

@s a: sama2... go Jack.. Go Jack... :p

tujuhhariseminggu said...

@abstrak: yess.. aku tergelak2 dlm muvie sebab kawan aku ckp ed pakai temulawak... :p