Monday, June 21, 2010

Celine Dion - A Song For You

Sape suka tengok talkshow Oprah??? Angkat tangan... Hihikks... Ske kan tgk O... Sangat inspiring... Ala2 kalo di ujung episod mesti bergenang2 air mata... Tadi baru tgk O dengan Celine... Owh... Sangat touching tgk mereka berbicara tentang RC Dapat tgk betapa Celine sgt sayangkan anak dia... Uhhh, nak2 masa O wat kezutan, tunjukkan vid clip anak dia via Skype... Masa tu, Celine da lima ari tak jumpa anak dia... Sangat excited ye Puan Celine... Nangis2 tgk clip anak dia... Touching...


Celine ada buat show masa episod ari tu... So, beliau nyanyi lagi yg jarang dimainkan di radio, but had very deep meaning tu her... A Song For You... Huhhh, terus donlod... Sayu... Huwaaa....




Celine Dion - A Song For You

I couldn't live
I couldnt live without your love
for one kiss
well I'd give everything up
there's no words I can describe
what I feel deep inside
so I let this song say it all

Then I hope you'll understand
once you've listened till the end

Heard the music in my head
so before I could forget

I start singing
yeah I was singing
this song
for you

Just made up the words
la la la ohhh ohhh yeah
my heart with a melody

so I am singing
this song
for you

mood:~sayu sayu sayu....~
pic: tq gugel...

2 comments:

ardinihumaira said...

teringat lagu titanic tu.. sayu gak. huhu

tujuhhariseminggu said...

@dini: kan... tapi lagi sayu i surrender itu... :p