Friday, June 4, 2010

oppppp.... stoppppp....

Kawan2... Sila perati kan pic ni betul2... Apa yang cuba ai sampaikan??? Rasa2 nya apa isi penting yang ingin ditekankan di sini...??? Haa... cepat... Cuba terai jawab... Agak2 nya, pada situasi mana ai leh amik pic nih???

Haaa... Dapat??? Ye betul... Anda leh amik pic ni kalo....

...andaCUBApecutKETAnakLEPASKANtrafficLIGHTtapiTAKsempat...
...miahahhaa....
...menchikkkk....

mood:~hehehee....~

8 comments:

my name is... said...

hiks..same kalu ini terjadi kt aku...mmg sgt menyampah...huhu

~fisha~ said...

hahaha!!! :)

i follow u.

ardinihumaira said...

kih3... jangan pecut kam kena saman.. melayang $$$ nanti taw... aaa jangan memain.. hehe.. abang polis suka bagi surat cinta la skang.. dah la gula susah nak beli.. huk3.. tah ape kaitan saman dengan gula ;p

mizzura said...

ambo tak pahe deh...

tujuhhariseminggu said...

@adeib: hiks.. eh, hang pun pecut2 bw keta ke??? wahhh sudah maju skang... :p

tujuhhariseminggu said...

@fisha: follw u too.. :)

tujuhhariseminggu said...

@dini: owhhh.. i tau apa kaitan gula ngan polis... polis suka makan gula2... :p

tujuhhariseminggu said...

@mizzura: alaaa... masa tu tgh tensen sebab pak polisi tahan keta ai masa kat traffic light... org lain lepas, tetiba time kita dia tahan plak... da kena tunggu lama2.. :p