Thursday, June 24, 2010

The Back-up Plan & Eclipse & Durian SS2

Nampaknya setiap minggu tgk wayang free... Sekalung tq utk Wawa yer... Tanpamu, tiadalah tiket wayang free... :) Idop Wawa... Hihikss... Oooo, sekalung maap buat inchek Whoopz yer... Tak sempat nak ajak... Sebab dapat tiket last minute... Hiks... Takpe2, pas ni ai reserved u nye tiket awal2...

Smalam tgk The Back-up Plan... J-Lo sangat cun dan wewitt dalam citer tuh... Sweet romantic comedy film... Mengisahkan puan J-Lo yang sangat teruja utk seminized-pregnancy... Dah elok2 mengandung, termuncul plak seorang pakwe yang super-hot-body dan sangat2 best... Puan J-Lo terus terkonpius seketika, camna nak teruskan hubungan dengan pakwe yang sangat hot itu... Standard ahhh, mana de pakwe2 hot yang muda remaja nak couple ngan Puan J-Lo yang dah termengandung itu kan...

Adakah mereka meneruskan perhubungan itu??? Mengapakah Puan J-Lo sangat mudah mencapai kepuasan??? Adakah mereka akan membeli stroller bersama2??? Apakah kaitan keju dengan J-Lo serta pakwe nye yang hot itu??? Saksikan lah di pawagam yer... Owhh, baideweii Wawa ngan I dapat couple seat... Uit... X besh la... Sebab takde tempat letak tangan kat tengah2... :p

Kelihatan seperti inchek Wawa ragu2 tentang tiket ini... Adakah inchek Wawa sudah ada teman ngedate beliau, tapi terpaksa mengajak inchek Jely??? Adakah???

Owhh... Anda peminat Twilight??? Inchek Edward??? Abg Jacob??? Cik Bella??? Haaa... Ari tu masa New Moon, kitorang sempat join tgk unofficial screening... So, utk Eclipse ini kitorang join plak Charity Screening for Eclipse on 7th July 2010... Kira kalo kat Malaysia, kitorang tgk Eclipse awal beberapa jam dr yang lain la... Hihikss... Nak join??? Sila ke laman sesawang TWILIGHTERS MALAYSIA... Yok ramai2... Leh jumpa kat sana... Tak gitu...
Ini goodies nye... Ada t shirt Eclipse... Ermmm... Gigi pelesu ponti ada x???

Owhhh... Masa otw ke UM, ternampak lah satu iklan durian kat SS2 nih... Enjoy Until You Get Full... Maksudnye Bergembira Sehingga Anda Kenyang... Wohoooo... Makan durian secara bufet... Lazaaaatttt... Berapa harganya...??? Sangat berbaloi... Hanyalah RM 9.00 seperut... Huhhh... Berbaloi2... Wink wink... Kawan2 mari...

Haaa, sempat snap ni... Full-zoom... Sebab jauh dr keta.. Hihiks... :)

Ada website tuh... Sangat maju weh...
Sila call Ah Wai 012-234 5619...

mood:~wohooo... baru je abiskan seguni durian kat umah...~

5 comments:

ardinihumaira said...

gulpp gulpp nelan air liur... lama tak makan durian ni.. mengidam lak dni.. huhu... nak durian gak :'(


pssstt tah bila dni dapat tengok wayang.. huhu.. nak tumpang tengok gak. sobbb sobb..


esok nak cari durian la.. adalagu durian tak. nak nyanyi ni.. lalalala... durian sodapp.. nyum3 ;)

tujuhhariseminggu said...

@dini: mari cari durian... skang tgh musim nih... :) lagu durian x de... eskrem perisa durian ada.... :)

cik panadol said...

wah jeles! nak tgk dua2 movie ni tp xsempat lg nk g...takpe2...kne carik mangsa penge'paw'an dulu...

durian?tak kira, weekend ni blk kg nk g panjang pokok durian kt kg orang asli sana...durian kg best2...haha

tujuhhariseminggu said...

@cik panadol: perghh.. itu memang durian kampong asli aaa... pos sket leh... :p

We Love Durian said...

Good news for durian lovers!!!

We will be opening our Durian Festival @ Carrefour Subang Jaya (main entrance) from 27 April 2011 until end of durian season

We will also be having Durian Appreciation Nite whereby you will be able to taste 4 to 5 variety of top branded durian including the famous "mao san wang" in one session. Please email me if you are interested to participate. Our durian expert will answer all your durian questions. Price: not confirmed yet

Email me @ welovedurian@gmail.com if you need more info or visit www.welovedurian.com