Wednesday, June 16, 2010

Toy Story 3... Besh wooo...

Da tgk Toy Story 3??? Mesti belum kan... Sebabnye, 17hb Jun baru start tayang kat wayang... Tapi, Walaupun belum lagi 17hb... Ai da tgk... Huhuuhu... <--- psss... riak tak ayat2 nih.... :p Thanx again to Wawa... Dapat tgk special screening, sponsored by HitsFm... Yehuuu...

Herm... Best tak cerita Toy Story 3 nih??? Nak tau citer nye camna??? Huhuhuu, x mo cite la.. Nanti tak surprise... Tapi, percayalah, TS3 sangat2 best... Hu3... Sangat gelak-gelak-tanpa-tengok-kiri-kanan anda... :) Lebih2 lagi si Buzz Lightyear itu... Alaa, yang ala2 mainan angkasa lepas tu... Sangat amigo dia... Hu3... So, jangan segan jangan malu, tengok lah TS3 ni yer...

Sila abaikan jari-gebu itu yer... :)

Pasti ramai yang selalu tgk wayang kat MidVal kan??? Huhh, nak2 org seperti saya yang suka tgk wayang last minute... Tergesa2 cari parking, terus terkedek2 kuar keta, terus menuju ke kaunter tiket... Pas gelak2 nangis2 tgk muvie, terus ke parking keta balik... Tadaaaa... Lupa park keta kat ne... Hu3... Dah lah besau giler parking tuh... Nak cari camna... Kot la keta ai ferari-merah-bumbung-terbuka takpe la... Leh nampak dr jauh... Ni ala2 kelisa purple comel... Camno nak cari...

Dan utk mengelakkan perkara itu berlaku... Silalah...


Berpeluh ketiak cari keta wooo.... :)

mood:~sempoi aaa opismate wawa... jom ke bali...

10 comments:

Whoopz said...

Xde org nak kasi gwa tiket free ke? Hahah
Btw.. Buzz lightyear rawks..

ardinihumaira said...

wow.. bestnya.. dni ta penah gi tengok wayang. sobbb sobbb :'( nak ikutttt

tujuhhariseminggu said...

@whoopz: takpe2... nanti kalo ada tiket lagi... yok g...

pss: klaka siot dia... ada wink wink ngan koboi girl tuh... :)

tujuhhariseminggu said...

@dini: owhhhh... kat KB x de wayang eh.... :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

uit.

ajak owg p bali. nak bulanje ke ?

my name is... said...

a'ah..i pun da tgk...best..kiut..rs mcm nk jadi budak2 balik tgk toy story neh

tujuhhariseminggu said...

@lolly: bukan g bali indonesia pun, g restoran makanan bali.. hiks... :p

tujuhhariseminggu said...

@adeib: A-Team da tgk??? Best wooo... Sgt woot woot.... :p

mizzura said...

dah tengok jugak..best dari shrek... (bilalah nak update pasal toy story 3 plak..masa..masa..)

tujuhhariseminggu said...

@mizzura: eh, u nak update ke i yg kena update... :p