Thursday, February 12, 2009

Yuna - Dan Sebenarnya...

Have u ever listen to this song. Kalau di HotFM, baru je keluar lagu ni. Besh... Sempoi. Cam Norah Jones + Colbie Calliat pun ada gak.



Erm, tapi siapa eh penyanyi ni. Erm, puas searching kat google, jumpa lah myspace address dia. Myspace-Yuna.

This sweet girl (bertudung yer...) cam dah dikenali di kalangan bukan mainstream lah. If you googled her, u will find that banyak live-show yang dia da buat. Best. Best. Best. Akhirnya, dapat gak download (youtube convert to mp3 :D) lagu Yang Sebenarnya ni. So, enjoy ye dengar lagu nih.

mood: ~oh... bulannnn....~

No comments: