Friday, January 23, 2009

Akhirnya...

Akibat internet connection yang amat sangat slow minggu ni, susah ku nak update blog nih. Nak sign in pun xbleh, inikan nak upload gamba. Jangan haraplah. Namun di hari jumaat yang mulia ini, akhirnya... Dapat gak update.

Ha, cerita pertama. So, when it comes to new year, inilah masanya mengumpul 2009 planner. Tapi tahun ni x banyak plak. Ekonomi merundum kot. Tapi, cuba tgk unisel's year planner. Cantik kan. Tak pernah lagilah tgk planner yg begitu ceria, nak nak universiti's kan. This ceria-colorful-modern planner look ni design by art faculty student. Dekat belakang buku tu ada tulis namanya, lupa plak nak take note.:D Cayalah unisel. IUCTT??? Nan ado...

Next, last wednesday g tgk Maut kat cineleisure damansara(as usual lah, movie ticket for wed 6 hengget jer:D). Cuba tgk my attire. Jacket merah-baju hijau-jeans biru-kasut kuning. Meriah kan. Huaahahahaha. Apelah org pikir bila tgk ku. Dah boleh jadi carta warna. Traffic light pun bleh gak. Ehehhehee. Erm, cite Maut??? OK lah, tapi garapan yang agak longgar dan tidak kemas. Tapi, jalan cerita oklah.

Erm, this weekend shafiq pulang dan lepak2 kat umah ku. Wawa pun join gak, owh, daus gedik-cute as well. Lama x lepak2 n spend quality time wif my best-ever-n-ever clique. Sonoknyer. Nak wat per eh??? G zoo best x???

mood:~letih ah minggu nih... naper eh?~
: jijah, rajin2 ah g blog ku... :D



2 comments:

Anggerik_putih said...

wei...zoo g malam baru besh!!!

tujuhhariseminggu said...

teringin gak..
tgk rimau malam2..
apakah ghupanya...
eh, kak abid da private kan blog ker?