Monday, May 25, 2009

GHOST @ 24 May 2009

Erm, episod semalam penuh dengan ke'jeng jeng'an... It starts with Ridzuan-death-killed by gangster issue (Eh, gangster yang bunuh Ridzuan tuh cam x gangster sangat, ala2 sopan gittew). Again, ada connection ngan Romeo. Ridzuan dibunuh sebab Romeo (saper eh Romeo ittew????) Last word yang kuar dr Ridzuan adalah "Romeo kem salam kat uols..." Dushhhh, terus Ridzuan kena tembak. Naper si gangster tu takut sgt ngan Romeo eh???

Then, Edmund Soo-Kasih-Alicia-Harum issue. Ghupa2 nya, Alicia ngan Harum is step sister. Kasih (Harum's mom) was Edmund's (Alicia's dad) affair dolu kala. Alicia dah tahu pun (siap upah PI lagi), and that's why lah Alicia baik2 ngan Harum. Sedih wooo masa part Kasih nangis2 sebab rindu kat Harum. "I want her back, I loved her so much..." Wuhuuuuuuu...

So, skang nak tahu, saper sebenarnya yang culik Alicia. Naper dia sangat berdendam ngan Edmund Soo. Erm... Kena tunggu next week lah pulokssss...

credit to: www.klue.com.my

mood:~Eza nampak cute ngan couple dia... wink wink wink... ;)

No comments: