Monday, May 18, 2009

Ghost Season 2 at 8tv

credit to: zahiriladzim.blogspot.com/

Layan weh citer nih. Best. This unpredictable-cute character-not typical malay drama agak seronok lah nak diikuti. Semalam dah episod ke enam ke tujuh gitu lah. X sangka plak bleh ter'follow' cerita nih.

Yang seronoknyer cerita nih, each character memang sempoi habis. Natural. Tak bosan ah. Story line pun agak susah ah nak predict, tu yang kena follow citer baru tahu apa yg jadi pastu.

Semalam (170509) nyer episod, da ada hint2 pasal connection between Harum-Alicia-Kasih-Edmund Soo. The mysterious guy yang keep sending pic kat Eza, bagi pic Edmund ngan Kasih (mak Harum) together. Alam pun dah reveal his true identity-Ali Imran. Erm, baru tahu, Alam got his abilty from his own mother. So, pas nih, nak tahu apa sebenarnya connection Alam ngan Alicia. Is that about money or there were something else. Misteri....

Owh, who is Romeo eh?????

mood:~X sabar nak tunggu next week....~

1 comment:

PakciQue said...

Cerita memang layan gila. Tak macam drama-drama melayu yang lain.

Kalau minat, boleh baca ulasan ini di blog aku.