Wednesday, August 19, 2009

Lama tak update....

Uhuhuukkssss...

"Oiii, apsal ko dah lama x update blog ko??????"

A'ah kan, lama gila x update. Ni gara2 ada fb lah nih. <--- ceh, ada hati nak salahkan fb, sendiri yang malas. Ehehehheee...

Jadi, nak citer apa yer. Owh, skang ni ku dah x stop full-time-job as a lecturer. Going to be full-time-master-student. Erm, oleh kerna dah x de full time job, so x de lah work desk ku. Jadi, kenalah beli yang baru.

Berdasarkan budget terkini, inilah yang paling praktikal. Tadaaaa.....


Haaaa, jangan gelak weh... berguna gila table nih. Haaaa, ada senarai ibu negara lagik.

Haaaa, korang tahu tak, ibu negara Norway - Oslo. Haaaa, <--- ntah betul ke idak????

Mood:~mari menghafal nama-nama ibu negara...

No comments: