Thursday, August 20, 2009

Puasa oh puasa...

Assalamualaikum.....
Rasa-rasanya Sabtu ni start lah puasa kan?????? Yeaaaaaaa... <---- suka ke idak nih???


Kenapa saya suka Ramadhan?????
  1. Masa untuk beribadat. Kumpul pahala. Kalau tak silap, semua pahala dilipat gandakan pada bulan Ramadhan. Meh beribadat....
  2. Diet oh diet. Jom diet. Time nih lah nak pasang badan. Supaya di bulan Syawal kita akan lebih wink wink. :D
  3. PARAM or Pasar Ramadhan. Yes... Time ni lah banyak PARAM muncul. Kadang-kadang BARAM pun banyak; Bazaar Ramadhan. Haaaa, kuih tako muncul kembali. Macam-macam murtabak. Uih, beshnyer <---- camna nak diet nih?????
  4. Terawikh. Banyak manfaatnyer. Bulan ni lah adanya terawikh. Jom terawikh.
  5. Lepas Ramadhan, Syawal. Jadi Raya!!!!! Uhuhuhuu <--- tapi tahun ni raya cam tak best jek.....
Bersama-samalah menyambut Ramadhan dengan penuh takwa dan keimanan. Aminnnn..

mood:~weh... ada sesaper tau bufet berbuka posa yang nyossss???????~

No comments: