Wednesday, May 21, 2014

Jom Tonton - Bad Neighbours

Anda peminat Zac Efron? Tontonlah filem ini. Anda pasti pulang dengan senyuman tanpa henti selama 24 jam. Uhuiii. Zac Efron di mana2, plus buka baju di sana sini. Antara adegan yang mencuit hati di dalam filem ni

1) Scene Air Bag. Hahahaa. Bila geng2 Zac dah hangin dgn jiran mereka, lantas dicopetnya air bag kereta si wifey, dan diletak di tempat2 yg terduga. Aisehh, effect air bag bila letak di kerusi sangat tak terduga. Muahahaha.

2) Gabungan Rose Byrne dan Seth Rogen sangatlah comel. Pasangan ibu bapa yg konon2 nak jadi cool lah. Takmo jadi parent yg cliche. Tgk part yg kwn theyols ajak g clubbing. Berbondong2 ko nak bawa brg baby. Alih2...

3) Lisa Kudrow pun ada tau. Rileks je jadi principal yg lebih mementingkan headline dari settlekan isu sebenar. Owh, nama beliau bukan Head ye. Hahaha.

4) Salah satu social network application akan di mention dlm film ini. Owhhh, barulah tau kenapa lelaki je ada dlm application tu. Hurm...

Apa2pun, persahabatan sangatlah sukar utk diputuskan. Gaduh camna, bimbo camna, kalau betul2 kwn sejati, pasti akan berbaik semula. Owhh, nantikan scene abe Zac jd salesman pada penghujung filem. Pasti mengiyumkan sanubari. Muahahaha.

Owh, baby itu sangat comel.

~mood: 3.5 / 5~

No comments: