Monday, December 15, 2008

Meh Gelak Ketawa - Ehehehhe...

Erm... Hari tu, masa g Sabah, kan ada singgah kat Kundasang War Memorial Park. Cantik tempat tu. Masa tgh jalan2 kat dalam tu, ternampak plak dua papan tanda arahan yang klaka nih.

Memang selalu kan tgk papan anda nih. To avoid vandalisme. Bagus, tapi line terakhir tu. "Ada T.V". TV berapa eh? TV3? RTM 1, 2? nTV 7... Ehehehhee. So, kira ala2 papan tanda ni membawa maksud "Jangan menconteng tugu, ada orang sedang menonton TV"

Rintihan para rumput kepada manusia. Tolong.... tolong. Camna lah agaknya rumput mintak tolong. Scary eh.... So, jangan pijak rumput yer, nanti mereka mati. Tapi, kalo papan tanda ni diletakkan kat padang sekolah, camna eh. Payahlah cikgu Pendidikan Jasmani Kesihatan. Yelah nak main bola kat ner? (tapi, best gak x yah main bola.... :D)

mood: ~hik hik hikkkkk...~

2 comments:

jij said...

giler lawak ah. yang first tu ikut pemahaman akulah. " jangan conteng denda 100 dan dapat masuk tv"

tujuhhariseminggu said...

wahahhahhahhaaa...