Monday, December 15, 2008

Ice Blended...???

Uihhh... Oink oink oink (uih.. da macam bunyi per.. :D). Signal alarm of emotion disorder. Ice blended??? Apa kene mengena ngan emotion disorder. Pernah buat ice blended tak. Kita campur jer bahan2 yang ada. Buah, ais, additional flavor. Macam2 ada, pastu treeettttttttttttt (bunyi blender lah...) Ha, camtulah dalam kepala ku skang. Macam2 ada. Marah, suka, pening, serabut, berangan-suka-org-tapi-org-tak-suka-pun, Master's class registration yang tetiba. Aduihhh, pening jap.

1-2 weeks previously nih memang macam2 berlaku. Mula ngan lab ku. Ingatkan nak wat penuh semangat jati dan penuh wibawa, lab assistant cuti plak. Tu lah, ku yang senget, tak mintak kunci lab awal2. Padan muka ku. Pastu, exam week student plak. Mak aih, 4 paper ku serentak exam (erm.. tak serentak pun, selang seminggu...) Tanda paper lagi, jaga exam lagi. Aduih.

Tapi, semangat ku datang kembali (sambil nyanyi lagu mentera semerah padi... MENTERA!!!!! SEMERAH PADI!!!!! YE YEAHHH!!!!) Yeargh, wake up ally. Jangan peduli kalo org tak suka kat kita pun (errr.. sedih gaklah berangan sorang2...), ala... sorang tak suka, ada ramai lagi yg suka (wahh, statement berani... larikkkkkkkkk). Chaiyoooooo'

mood:~anakkkkoooooooo~


2 comments:

Anggerik_putih said...

weh..saper tuh wei??? dont worry coz If you find yourself in love with someone, and that someone does not love you, be gentle to yourself, there is nothing wrong with you, but love just did not choose to rest in that someone’s heart. you cannot choose love by yourself coz only love will choose...

tujuhhariseminggu said...

tq tq tq..
isk isk isk...
waaaa....