Thursday, July 9, 2009

Ghost Season 2 @ 5th July 2009

Its getting hot-nebes-terkujat... Ada sesaper yang follow citer nih?

Mazdin@Din@Abang Romeo
Tadaaa, dah tau man-behind- white mask. Ghupa2nya Inspektor Din-Mazdin. Last episode shows that Romeo da mati. Murdered on the same night with pompuan ittew (x ingatla namanya apa...) by Ed n the geng. Tu yang pening2. Saper yang bunuh semua org, kalo bukan Romeo. Rupa2nya Din. Tadaaa... Last scene ari tu tunjuk Anding tembak Din, tapi....

Edmund Soo
Baru la tahu kenapa Romeo sangat2 benci pada Ed n the geng. Kena bunuh ngan diorang rupanya. His wife mati malam tu pun sebab dia (not directly laaaa). That reunion night, Romeo shows pic of Ed and his scandal. So, wife dia balik, drive keta sorang2, then accident happen-tragically.

Next episode: Cam ada je balik white mask's man tuh....??? Confuse lahhhh....

mood:~citer ni penuh ke'jeng jeng'an lah.....

No comments: