Sunday, September 19, 2010

~ Salam Aidilfitri ~

SALAM AIDILFITRI

~ Jely, Diha, Dilla, Ahan, Abah, Filzah, Makcik ~


Alhamdulillah, sempat juga meraikan raya utk kesekian kalinya. Puasa tahun ni cam rasa sekejap je. Mungkin ramadhan kali ini dilalui dengan penuh ketakwaan dan keredhaan. Chewaaahhh. Tahun ni, perjalanan raya agak mencabar. Gurun - Kampung Kundang - Melaka. Huhh, beraya dalam keta jer. Sambutan raya agak terhad, disebabkan oleh kerana terpaksa beraya di Labuan selama seminggu tatkala muncul raya kelima... Huhuu, orang sibuk beraya, ai sibuk ukur2 batu kat Labuan.

Oooo, pengalaman tersipu2 di kilometer 315.2 arah selatan lebuhraya Utara-Selatan sangat nyosss. Ini adalah gara2 sifat kemalu-maluan kereta abah untuk mencucuhkan api yang cukup kepada enjin kereta. Merasa lah duduk di tepi highway selama 2 jam, sebelum kereta ditarik oleh pihak Plus. Huhhh, kepada inchek Etika Auto Insurance, x mau kawan dengan kamu. Kamu tak nak membantu ai ngan adik2 ai ketika tersadai di tepi highway. Alasannya, "Ahad bengkel tutup la, lagipun da malam nih and raya summore". Mencikkkk. Tak nak renew road tax ngan Etika. Idup Kurnia!!!


~kami lompat2 di tepi bendang, girangsss~


~jely pura2 dukung adik Filzah supaya dapat duit raya jugak~

Filzah sambut raya pertamanya. Wah, bergaya sakan lah adik ai nih. Maklumlah, para abang dan kakak nya sangat rajin membeli baju raya utk si tomei nih. Pantang g mana2, pasti ada sehelai dua utk Filzah. Eh, nama adik ai Filzah Nurhumaira. Kalau panggil "aira" best gak. Bajet macam dalam cerita samarinda gitu. Hiks. Sempena raya nih, silalah terima dengan hati terbuka untuk melihat pic2 si kecik nih yer...



~Filzah Nurhumaira Mislan~

~haaa, sexy tak mata saya~

~suster eh filzah ngesot~

~bling!!!!!~

mood:~selamat hari raya....~

9 comments:

my name is... said...

tomei2..sgt kiut ur sis..mcm adeibkiut..hahaha

tujuhhariseminggu said...

nak jugak sket2... :p

oklaa.. sama kiut la ngan adeibkiut... :p

ardinihumaira said...

kawan dni pun guna kurnia punya :D


p/s: meriahnya raya! baby tu sangat comel.. kalo dni ado anak lelaki mau dni chop wat menantu.. awww ;p

Whoopz said...

Selamat ari raya.. :)

Yunne Osman said...

comelnya adik aly =)

tujuhhariseminggu said...

@dini: sila cop... :p

tujuhhariseminggu said...

@yunne: secomel abang nye... wahahhaa.. :p

tujuhhariseminggu said...

@whoopz: salam aidilfitri :)

Anonymous said...

flower girl dresses with sleeves branching out florist
manahawkin nj florist pictures and names of flowers kraatz florist flowers by the station attleboro ma
where to buy flower soft