Saturday, September 25, 2010

Saya Benci Bila....

Saya Benci Bila...

~~~

ai tengah feeling2 memandu
tetiba ada keta menyelit
huhh
teruji kesabaran
mementang la ai drive kelisa
kecik je
so
konon2 wat tak nampak la

makin ai benci
kalo keta yang menyelit tu ialah
sejenis Hyundai Starex
besar sungguh keta tu
seperti memandu
di belakang dinding
benci
susah nak tgk trafik kat depan
pastu Starex itu terbrek2 setiap 10 saat
tensennnn
kadang2 bila lihat Starex kat tgh jalan
seperti melihat bilik sewa yang bergerak
hu3


~~~

ini memang ai hangin
bila nak sampai kat tol
ai memang amik lane kanan
yelah
nak tet teettt semattag ai
tetiba ada keta cucuk2 dr belakang
ai bukanlah lambat sgt
gila ko nak pecut depan tol
kang terbabas

tapi
sebab ada keta belakang cucuk2
bawa laju macam
tak-sempat-sebab-nak-tercirit-dan-da-tercirit-sket
ai ke kiri
bagilah laluan kat dia
eleeehhh, cam dia sorang ada semattag
tetiba
bila nak sampai kat tol
dia melencong g lorong tunai


hanginn!!!!!!!!!
kalo ko nak guna tunai
ko x yah la duk sibuk duk lane paling kanan
pastu cucuk2 org
benci



mood:~kaki kejang ikut Starex brek sama.... huhhh...~

4 comments:

Yunne Osman said...

aly, mana button 'like'? cpt letak. nak like post ni =)

tujuhhariseminggu said...

he3...

psss: x reti nak letak like button... hu3....

ardinihumaira said...

meh dni tolong debik dia nak? :D

Yunne Osman said...

aly, nanti akak email code dia. nak kena cari la plak kat mana akak simpan file tu. dah lama letak. dah jumpa akak anta kat inbox facebook ok =)