Tuesday, July 26, 2011

Majlis Perkahwinan #NohNina July 2011 pt 2

ok… nak cerita lagi pasal #NohNina’s wedding… entri terakhir dah tunjuk masa majlis akad nikah… serba hitamputihvintage… utk majlis resepsi seterusnya, diadakan di ShangriLa Hotel… 3rd July 2011… majlis resepsi ni khas utk tetamu VIP, kenalan rapat #NohNina… tema, serba keunguan… so manissss *sweet*…

NohNina 1

tadaaa, ini pelaminnya… cermin bapak besar… mempunyai maksud tersurat… ‘cantik kah kamu’.. he3… sambil bersanding, boleh tgk kecantikan diri sendiri… takpun, masa nak amik pic ngan pengantin, leh touch-up2 dolu… ha3… 1st time tgk pelamin camni… simple yet vavavommm… naiss… wery naisss….

NohNina 2

Favors by Eddy’s team… jiyeahhh *terbayang2 abg nas ketak plak*… kami suma mengkelabukan diri… menjadi usherette yang gigih pada malam itu… lihat boss kami ober… dia suh kita pakai baju kaler kelabu, dia sensorang kaler purple shining2… saje tau… hu3… suka ngan baju Nina malam tuh…. sopan… x dedah2 pun *terus duduk sopan santun*…

NohNina 7

lihat, inilah souvenir-gift utk malam itu… lihat hasil kerja tangan kami mengikat reben2 di kotak itu… sumpah tak bleh tgk reben lagi pas tu… hu3…

seterusnya, majlis resepsi khas utk media…  Double Tree by Hilton… 6th July 2011… tema: jepungeishasamuraihaiyahhhhh… Nikita, here I come *tetiba*

NohNina 8

wahhh, disambut dua pohon sakura bergantungan bola2 api… jepun kan… teringat kampung halaman *eh, lahir di Hiroshima rupanya*… ni baru kat depan… meh masuk ke dalam…

NohNina 9

inilah pelamin nya… x yah nak g jepun… feeling2 da kat jepun… dengan lantern sebesar alam… tema kaler: deep purple-maroon *eh, ye ke????* penat kitorang tebang pokok sakura kat jepun, dtg bawa sini… letih tau…

NohNina 3

Meh bergambar dengan #NohNina… aittt??? kenapa ada ninja2 nih???

NohNina 4

haaa, sebabnya, kami jadi ninja… haipppp… sangat ninja tak kami… saya rasa sangat gagah dan ganash… hiyarghhhhhhhhh… eh, ninja pun pakai hset??? he3…

NohNina 5

haaa, berani??? ai karate kang… tapi, baru nak ganas2… x jadi… sebab………………

NohNina 6

ternampak tokti… hu3… shuwett nye kami…

seperti biasa… entri ini, pic2 banyak diculik tanpa kebenaran dari Taufik n Favors by Eddy

mood:~meriah kawen, semoga bahagia ke anak cucu… amin…~

2 comments:

shukrin farahdiba @ ceklala said...

tang gambo ngn tok ti i jeles!tang lain i xjeles huhu

tujuhhariseminggu said...

hahahahhahahhahahhahha *gelak jahat tuh....*