Friday, September 19, 2008

7 in 1

Wah... 7 in 1 @ sevensome... Ehehehhee... Lain plak maksudnya. Ish, x baik pikir bukan2. Bulan Ramadhan nih. Kurang plak pahala...


Td, lepas solat Jumaat, g basuh keta jap. Kat Mobil Sri Damansara (bersebelahan McD). Ku kalau bab basuh keta nih, memilih kedai gak. Kat area SD ni ada dah car wash yang selalu g. Kat sebelah Thai Base restaurant. Tapi ari Jumaat tutup. So, kena cari kedai lain lah. Sebelum ni dah cuba kat Shell (Sebelah Mobil nih), x best...

Ha.. korang meh lah basuh di kedai nih. Bersih siut... Yerlah, bayangkan, WKF ku telah dilenjan oleh 7 foreigner kacak Mobil. Berlanggar2 diorang sesama lain nak bersihkan keta ku. Kelakar pun ada gak. Harganya agak murah lah. Selalunya RM8, tapi kat sini RM7. Murah sehengget. Ok apa... Kalau setiap kali cuci dapat save sehengget, kalo 10000 kali cuci, dah save RM 10,000. banyak tu. Muehhehheee...

Maaplah gambar x clear yer. Hset murah lah katakan... :D

mood:~yeaaaaaa, WKF dah bersih.......~

No comments: