Tuesday, September 2, 2008

Salam Ramadhan 1429 H

credit to: http://on2hood.files.wordpress.com

Alhamdulillah... Dengan rahmatNya, dapat juga sekali lagi menempuhi bulan Ramadhan yang mulia nih. Ya, bulan diturunkan segala rahmatNya, marilah bersama2 memanafa'atkanya sebaik mungkin.

Erm, bila sampai Ramadhan, mesti ada Buffet Ramadhan. Ni yang best nih. Tapi janganlah sampai membazir. Ermmm... tahun ni nak ke mana eh? Selalunya, kalau tahun2 lepas ada org sponsor. Agaknya ada ke org nak sponsor nih. Ehehheee...

Teringat bulan puasa di McD, 2 tahun yang lepas (E eh, dah dua tahun yer... X sangka...) Masa tu kat McD #130 Bangi. Ada Buffet Ramadhan McD. Tak tahulah tahun ni ada x? Mintak2 ada lagi. Wah, bayangkan, buffet McD. Ambil apa sahaja (adalah beberapa produk yang terhad) Ada customer nih, Big Mac, Mc Chicken, Double Cheese, suma dia tibai. Tu tak kira side food lagi. Yerlah, amik makanan masa lapar. Mahu tak penuh sedulang. Kalau kerja masa time buffet tu, best gila. Memang pening lah. Masak tanpa henti. Tapi best...

Akhir kata (wah, cam surat kiriman tak rasmi pulak...) Salam Ramadhan semua. Mohon diampunkan segala kesilapan yang ada.

mood:~aminnnnn...~

3 comments:

pinky angel said...

slamat berpuasa ally!! lamanya tak mkn big mac.. nyumm nyumm.. asik mkn fillet o fish ngan apple pie je kt sini. muak dah!

RaNdoMHEarTsOfArMylla said...

mmmmm..nak makan ayam goreng mc D!!!
sedapnyeee

pinky angel said...

oit.. hapdet la. dah basi dah blog ni..