Tuesday, October 19, 2010

5 pasal saya bila berberukben

mari kawan2, kita lihat carta 5 paling hangat... apa yang hangat??? carta 5 artis paling hangat??? carta 5 badan artis paling menawan??? carta 5 bulu mata paling menawan??? idok le... ini carta ai... hu3... <--- ko bajet artis la, konon2 ada yang sibuk2 pasal ko... miahahha... ahhh, x kira, nak wat gak carta utk diri sendiri.... :p

selalu, pagi2, on je lappy, apa je yg korang wat??? haaa, terus ke website library dan search buku seraya terus g booking dan lantas ke library utk meminjam nya??? bagusss... :p aitaklah serajin itu ye kawan2... hu3... ini dia carta 5 menda yang ai akan buat selepas sejurus membuka lappy dan mengkonnek braodband...


no 5

opkos la bukak blog sendiri... muahahhaa... sambil usha2 tgk berapa yang on9... kalo da belas2 tu ok la... kalo masuk pulu2 sket... girangs... tapi kalo nombor traf tunggal tuh... pasrah je la... hu3...


no 4


haaa, pas masuk blog sendiri, masuk blog org lain plak... nak tau gak apa yang diorang buat... 5 blog ni memang wajib la setiap hari... Ardini Humaira, RedMummy, Hanis Zalikha, Tijah Lawa dan Kak Senduk... kalo ke blog dini, bleh tau dia wat apa... haaa, selalunya banyak makan rasanya... hu3... kalo ke blog kak red, pasti akan wooo waaaa sana sini... hebatlah dia... blog hanis plak feeling2 cam sama jadi selebriti... blok kak tijah, seriyesli, voley gelak2... pastu sambung gelak tgk blog kak senduk... tgk la entri dia pasal kak zabedah.... haahahhaa....


no 3


paper kena baca gak... selalu tgk HMetro... sebab, paper ni cam banyak kisah jeng jeng... ala2 kalo baca paper metro... takut nak keluar umah... ha3...


no 2


check email yer... gmail ngan yahoo mail... masa bukak e mail pasti berdebar2... kot2 menang apa2 contest ke... i rajin masuk pertandingan nih... tapi... nan ado... ha3...


no 1


tadaaa, x dinafikan lagi... fesbuk menjuarai carta... ibarat kalo sehari tak bukak fb, diri akan terasa tertinggal info2 baru pasal kawan... yelah, masing2 skang post kat fb je... kadang2, kalo nak carot2 pun dalam fb... miahahha....


haaa... itu je la yang i wat setiap hari... bila usia la nak siap master ye... ha3... di kesempatan nih, i nak mengetag



nak tau gak apa yang dia yang wat kalo dia start on9... kan dini... kan kan kan... :p pas dini da buat, dini tag la sape2 yang berkenan yer.... :)

mood:~bila la nak start baca buku nih....~

5 comments:

ardinihumaira said...

wahhh terharu :) dni pun pantang ally update pasti dni jengah :D hehe... ni dni baru habis kelas InysaAllah dni akan jawab tag ni malam ni atau besok tau ^__^

eiela said...

hmm,,sama lah ngan saya.. dok buka blog, cek email, fb and terjah menerjah.

Tihara said...

haha..blog dni manyak makanan..kuat makan dak kecik ni ;)

mizzura said...

oh..lama tak gi blog ni..tapi tau2 kak tihara dah tag...mekasih yer..

alinac lover said...

hahha..FB tu wajib~