Sunday, October 10, 2010

GAP's new logo... What say you???

hai... lama saya tak ke sini... maaf yer tujuhhariseminggu... inchek Jely kena dera... sebab tu dia lama x ke sini... Jely kena dera sederanya dengan abg K, abg S... Hu3... <--- ahhh, alasan semua tuh... :p

Syawal da abis, jadi x de open house da... taun ni sangat meriah dengan open house yer... kejadian ngeri di taun lepas tidak berulang... taun lepas, hampir tiada jemputan open house, uhhh, terasa seperti terasing seketika... taun ni sampai tak menang perut nak g open house... alhamdulillah... thanks for all invitations n sorry kalo x sempat nak g umah yer <--- wah bajet popular nih... huahahaha.... eh, oleh kerana g meredah open house, finally dapat tau area Kuchai Lama and Klang Lama... Hu3... sebelum ni, ai ingat Klang Lama kat area2 Klang... Hahhahaa, saya memang bengap geografi... :)





haaa, cantik tak logo Gap baru??? Ai bukan pun follow sangat brand nih... tapi, terbaca kat yahoo page plak... ada isu gak dengan logo baru nih... ramai yang tak suka sgt... suka lagi logo lama yang classic yet exclusive... yang best nya bila timbul isu nih, those people at Gap listen to customer's feedback... siap ada page kat FB utk customer discuss pasal logo dan bagi idea utk logo baru... see, walaupun company besar, hebat tapi still leh terima idea org lain... bagus...

eh, apa kena mengena citer ni ngan hidup ai plak??? ooo, ai tahu.. sebabnya... ai kenal org yang perasan hebat dan langsung x nak dengar pendapat org lain... sangat tak best kan org tuh... sangat terasa org lain x bleh dipakai pendapatnya, sebab dia sangat hebat... org lain x hebat... mencikkk org tuh... ai yang terseksa sebab dia x nak dengar idea ai... mencikkk....

mood:~saya emo minggu nih...~

2 comments:

ardinihumaira said...

sape wat u rasa mencikk ni...isk2 tak patot betul takmo dengar pendapat orang. huu dia ingat dia perfect sangat le tu. lastik dia cepat

Whoopz said...

Gwa prefer logo yg lama